ACCOUNT MANAGER/ DEMAND PLANNER regio Eindhoven

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
16-06-13
adverteerder
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Breda
telefoon
076 - 522 33 34
gezien
37 x
snelcode info
2519499

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving:Onze opdrachtgever is een hoogwaardig machine en modulebouwer en richt zich zowel op de engineering als het complete assemblagetraject.?
Functieomschrijving:De accountmanager/ demandplanner is een echte spin-in-het-web functie, die de vakgebieden logistiek, commercieel, financieel en techniek in zijn werk met elkaar verenigt. Hij onderhoudt een dagelijks contact met zijn klant(en) en weet diens wensen door een goede samenwerking met alle afdelingen te realiseren.
Afdeling Bedrijfsbureau:Het Bedrijfsbureau vormt de schakel tussen de klanten, de interne organisatie en de supply chain. Deze drie aspecten komen terug in de afdelingsorganisatie: deze is deels leveranciersgericht (operationele inkoop door verwervers), deels intern gericht (planning en wijzigingen) en deels klantgericht (operationeel accountbeheer door accountmanagers). De Accountmanager is primair de actieve logistieke contactpersoon voor klanten en organiseert een goede materiaalplanning in de supply chain. De accountmanager/ demand planner is tevens het eerste aanspreekpunt voor de klant voor commerci?le aspecten, gerelateerd aan zijn klantenpakket.
Taken en Verantwoordelijkheden:Logistiek: De accountmanager/ demand planner is voor de aan hem toegewezen klanten verantwoordelijk voor een gedegen order- en forecast-acceptatie. Hij vertaalt de logistieke klantenbehoeftes naar de interne organisatie en de toeleverketen. Hij is verantwoordelijk voor de tijdige leveringen aan de klanten en hij voert alle communicatie daaromheen. Hij managed de totale performance voor zijn klanten van zowel reguliere producten als projectmatige trajecten. Commercieel: De accountmanager/ demandplanner is het eerste aanspreekpunt voor vragen van klanten op allerlei gebieden. Daarnaast brengt hij offertes uit voor reparaties, productwijzigingen en reservedelen. Hij is zich bewust van je aandeel in het relatiemanagement. Daarnaast handelt hij oplossingsgericht bij problemen.?
Algemeen: De accountmanager/ demandplanner heeft oog voor zaken als . omzetrealisatie, rendement, logistieke concepten, beheersing van voorraden, leverbetrouwbaarheid, kwaliteitsniveau en debiteurenstand. Hij neemt verbetergerichte initiatieven met een positieve invloed op deze parameters.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder:
Tel nr: (+31) 040 - 290 69 76
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0477579

Deel deze advertentie met:
|