ALLROUND MONTEUR (TECHNISCHE DIENST + MACHINEBOUW) regio K…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
19-06-13
adverteerder
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Breda
telefoon
076 - 522 33 34
gezien
53 x
snelcode info
2526398

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving:
Een klein technisch dienstverlenend bedrijf waarbij je als monteur zowel in de technische dienst als in de machinebouw komt te werken. Door de kleine omvang zijn ze heel persoonlijk en heerst er een zeer gemoedelijke sfeer.
Functieomschrijving:
Wegens groei zijn we voor onze opdrachtgever op zoek naar versterkingen voor het huidige team monteurs. Je komt via onze opdrachtgever te werken voor verschillende industri?le bedrijven in regio Eindhoven - Sittard - Venray. Het leuke van deze functie is dat het een zeer afwisselende functie is. De werkzaamheden zijn zowel in een technische dienst als in de machinebouw en zijn zowel van mechanische als elektrotechnische aard. In deze functie heb je het volgende takenpakket: Preventief en correctief onderhoud in een technische dienst; Uithelpen bij onderhoudstops; Optimalisatie en verplaatsing van productielijnen; Montage werkzaamheden bij een machinebouwer; In overleg met jou incidenteel een in bedrijf stelling in het buitenland; Incidenteel kan het ook voorkomen dat je voor eigen projecten interne werkzaamheden in de werkplaats verricht.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: TechMatch BV
Tel nr: (+31) 076 - 522 33 34
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508191

Deel deze advertentie met:
|