FIELD SERVICE ENGINEER / INBEDRIJFSTELLER regio Stramproy

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
20-06-13
adverteerder
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Breda
telefoon
076 - 522 33 34
gezien
73 x
snelcode info
2529249

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving:
Een financieel gezond bedrijf en producent van verpakkingsmachines en productielijnen voor de voedingsmiddelenindustrie.
Functieomschrijving:
Voor onze opdrachtgever zijn we wegens uitbreiding op zoek naar een field service engineer / inbedrijfsteller. In eerste instantie gaat een team assemblagemonteurs op pad om de productielijn compleet op te bouwen. Deze monteurs assembleren de lijn, doen de I/O testen en vervolgens komt de field service engineer in beeld. Na een halve dag overdracht neem jij het stokje van ze over. Tot je takenpakket behoren: Het opstarten van de productie en afstellen van de machines; Het oplossen van optredende storingen op mechanisch en elektrotechnisch vlak; En het uitgebreid trainen van de klant en zorgen voor een goede overdracht. De reizen zijn van korte duur, van een aantal dagen tot maximaal 1 week van huis. Incidenteel kan het voorkomen dat je bijv. 2 weken van huis bent of in het weekend moet werken, dit om bijv. een productielijn om te bouwen. Het werkgebied is Europa, Amerika en Australi?.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: TechMatch BV
Tel nr: (+31) 076 - 522 33 34
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508357

Deel deze advertentie met:
|