SOFTWARE MANAGER regio Eindhoven

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
21-06-13
adverteerder
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Breda
telefoon
076 - 522 33 34
gezien
51 x
snelcode info
2532186

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving:
Als ontwerper en producent van industri?le machines voor hoog-volume productie biedt onze opdrachtgever elke oplossing uniek en afgestemd op de eisen en ontwerpen van haar klanten met als doel de productie-effici?ntie te maximaliseren.
Functieomschrijving:
Je hebt een passie voor Software Engineering en een sterke affiniteit met machinebouw. In de rol van Software Manager ben je de aangewezen persoon die de software standaard bewaakt, met input van derden software specs voor machines opstelt (op basis van de software standaard), ervoor zorgt dat de software engineers met deze specs kunnen werken en de juiste software onderdelen gebruiken. Daarnaast zal je als software engineer ook bijspringen als dat nodig is. Het gaat dus om het technisch inhoudelijk aansturen van de software engineers.
In andere woorden; Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van functionele specificaties en het uitvoeren en/of begeleiden van de realisatie van PLC en HMI applicaties voor high-tech machines. Hierbij wordt gebruik gemaakt van standaard softwareblokken die binnen de afdeling zijn ontwikkeld. Je fungeert als bewaker van deze standaard en neemt de lead bij nieuwe ontwikkelingen op het gebied van verdere standaardisatie. Verder stuur je binnen de afdeling de software engineers aan. Testen, debuggen, inregelen en documenteren van de software zijn aspecten die eveneens bij deze functie horen. Je rapporteert aan de Manager Engineering en binnen de projecten rapporteer je rechtstreeks aan de betreffende Project Manager.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: TechMatch BV
Tel nr: (+31) 076 - 522 33 34
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508484

Deel deze advertentie met:
|