MAINTENANCE ENGINEER - MACHINEBOUW regio Raamsdonksveer

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
21-06-13
adverteerder
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Breda
telefoon
076 - 522 33 34
gezien
57 x
snelcode info
2532187

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving:
De opdrachtgever is een allround leverancier binnen de machinebouw met turn-key projecten wereldwijd. De klanten die zij bedienen zijn vaak grote en aansprekende bedrijven. Industri?le automatisering, packaging en het bedenken van technische oplossingen zijn enkele kenmerken van deze opdrachtgever.
Functieomschrijving:
Voor de functie van maintenance engineer ben je . verantwoordelijk voor: De ontwikkeling van onderhoudsconcepten en producten; Advisering voor keuze van componenten en het aandragen van voorstellen voor verbeteringen en preventie; Het introduceren van nieuwe maintenance technologie?n; Het vertalen van behoeften/ wensen in technische en/of functionele specificaties; Het optimaliseren en standaardiseren van bestaande inspectieprogramma's en
procedures; Het analyseren van (inspectierapportages) de onderhoudsbehoefte tijdens de life
cycle van systemen en machines; Het zelfstandig co?rdineren en afhandelen van klantspecifieke problemen; Het ondersteunen en adviseren van de contract manager.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: TechMatch BV
Tel nr: (+31) 076 - 522 33 34
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508485

Deel deze advertentie met:
|