PRODUCTIE ENGINEER regio Putte

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
26-06-13
adverteerder
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Breda
telefoon
076 - 522 33 34
gezien
35 x
snelcode info
2541972

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving:Onze opdrachtgever is een marktleidende producent die door middel van verschillende afdelingen de markt voorziet met hun product. Men levert vooral aan de automotive industrie, maar non automotive is ook onderdeel van hun curriculum. Hierbij maken zij gebruik van hoogstaande technologie en hechten zij waarde aan ontwikkeling.
Functieomschrijving:In de functie van Productie engineer ben jij verantwoordelijk voor: Leiding en uitvoering van projecten ten behoeve van de productie; Optimalisatie van (productie)processen op gebieden zoals kwaliteit, kosten en effici?ntie; Analyse en het aandragen van oplossingen voor knelpunten in het proces; Actief participeren in verbetervoorstellen en de uitvoering hiervan; Planning met betrekking tot het productieproces en het op orde houden van materiaalvoorraden; Het trainen en begeleiden van (nieuwe) werknemers in het werken met de te hanteren methodes.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: TechMatch BV
Tel nr: (+31) 040 - 290 69 76
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508912

Deel deze advertentie met:
|