CNC PROGRAMMEUR / CNC FREZER (DAGDIENST) regio Weert

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
27-06-13
adverteerder
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Breda
telefoon
076 - 522 33 34
gezien
36 x
snelcode info
2545307

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving:
Dit bedrijf is gespecialiseerd in fijnmechanische verspaning. Met een geavanceerd machinepark worden speciale onderdelen vervaardigd voor speciale branches. Het betreffen enkelstuks en kleine series. Je werkt in de omgeving van Weert.
Functieomschrijving:
Voor onze opdrachtgever zijn we wegens uitbreiding op zoek naar een CNC programmeur. In deze functie doorloop je het gehele proces van a t/m z. Je start met het vanaf technische tekening maken van de CAD/CAM programmering. Afhankelijk van de complexiteit van het product; 2D . Vector of 3D . TopSolid. Zodra je het programma klaar hebt stuur je het naar de CNC machine. Hier stel je de machine in en maak je het product of serie producten. Ook doe je zelf de kwaliteitscontroles en geef je vrijgave tot verzending naar de klant. Je bent dus verantwoordelijk voor het complete proces dat het product binnen het bedrijf doorloopt.
De producten zijn enkelstuks of kleine series voor uiteenlopende branches. De machines in de werkplaats vari?ren van 2-assig t/m 5-assig. Bij onze opdrachtgever wordt gewerkt in dagdienst.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder:
Tel nr: (+31) 076 - 522 33 34
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509065

Deel deze advertentie met:
|