ASSISTENT BEDRIJFSLEIDER regio Roosendaal

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
27-06-13
adverteerder
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Breda
telefoon
076 - 522 33 34
gezien
36 x
snelcode info
2545332

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving:Onze opdrachtgever is een bedrijf gespecialiseerd in het stralen van onder andere tanks en scheepsplaten. Tevens zorgen zij ook voor machinale behandeling hiervan en zijn zij volledig geautomatiseerd. In hun klantenbestand zitten grote multinationals die gevestigd zitten over de gehele wereld. De vacature is ontstaan vanwege de huidige Bedrijfsleider die met pensioen gaat.
Functieomschrijving:In de functie van Bedrijfsleider zal je verantwoordelijk zijn voor: Aansturen van de productie en staf; Het toezien op de planning van personeel en onderhoud; Klantcontact en zowel koude als warme acquisitie; Het opvolgen, opstellen en navolgen van offertes; Het bewaken van de kwaliteit, klanttevredenheid, veiligheid en duurzaamheid; Het co?rdineren van diverse processen zoals logistiek etc.; Als sparringspartner fungeren voor directe collega's; Constant zoeken naar optimalisatie van processen en waar nodig verbeteringen aanbrengen; De calculatie zoals voor- en nacalculatie en analyse hiervan; Controle van uitgevoerd werk van ondergeschikte en derden op diverse aspecten zoals technisch en financieel vlak.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder:
Tel nr: (+31) 076 - 522 33 34
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509091

Deel deze advertentie met:
|