CONSTRUCTEUR WERKTUIGBOUWKUNDE regio Son

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
28-06-13
adverteerder
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Breda
telefoon
076 - 522 33 34
gezien
64 x
snelcode info
2548750

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving:Ten behoeve van de industri?le elektronicatoepassingen biedt onze opdrachtgever een combinatie van diensten over de totale product life cycle. Deze diensten bestaan uit co-development tot en met sustaining services. Onze opdrachtgever streeft naar langdurige relaties en bereikt dit door te allen tijde kwaliteit te leveren.
Functieomschrijving:Als constructeur ben je de drijvende kracht achter het digitaal ontwerpen en construeren van constructies van machines en apparaten in de high tech industrie. Voor deze opdrachten lever jij de expertise vanuit jouw vakinhoud. Daarnaast onderhoud jij contact met de klanten in het kader van de lopende opdrachten. In samenwerking met andere constructeurs zal je de volgende taken uitvoeren: Het opstellen van specificaties van deelstukken en deze reviewen met de klant; Het zelfstandig ontwerpen, implementeren, testen en documenteren van werktuigbouwkundige constructies en equipement; Participeren in het projectteam . reviews en overleg met de klant; Opstellen en bewaken van planningen; Assisteren bij het in productie nemen van de ontwikkelde producten; Zowel werkzaam bij de klant als bij onze opdrachtgever; Je bent bij uitstek het visitekaartje van onze opdrachtgever.

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder:
Tel nr: (+31) 076 - 522 33 34
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0465007

Deel deze advertentie met:
|