SOFTWARE ENGINEER regio Wijchen

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
28-06-13
adverteerder
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Breda
telefoon
076 - 522 33 34
gezien
64 x
snelcode info
2548751

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving:
Een machinebouwer die in een informele werksfeer klantspecifieke machines ontwikkelt en produceert en waarbij de ontwikkeling van personeel in een hoog vaandel staat.
Functieomschrijving:
Als software engineer kom je bij onze opdrachtgever op een afdeling van acht personen te werken. Hier ga je aan de slag met het ontwerpen en programmeren van software van machinebesturingen (PLC, IPC en servosystemen). Daarnaast test je machines die in de werkplaats volledig werkend opgebouwd worden. Bij het ontwerpen van de hardware van de machinebesturingen ben je als software engineer ook betrokken. Bij de ontworpen software schrijf en beheer je ook de benodigde documentatie. Het inbedrijfstellen van machines in binnen- en buitenland is ook een onderdeel van de functie, maar hiervan ligt de frequentie vrij laag. Ook het begeleiden van de minder ervaren software engineer is een onderdeel van de functie.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder:
Tel nr: (+31) 076 - 522 33 34
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509169

Deel deze advertentie met:
|