Internationaal service en besturings monteur regio Utrecht

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
29-06-13
adverteerder
Netlijn
type
aangeboden
adverteert sinds
29-06-2013
plaatsnaam
Breda
telefoon
010-286 17 22
gezien
33 x
snelcode info
2551798

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Intro
Ben je op zoek naar een technisch functie waarbij je de helft van de tijd in het buitenland werkzaam zult zijn dan is dit de baan voor jou. We zijn op zoek naar een Service en besturingsmonteur die verantwoordelijk is voor de service en onderhoud en het beoordelen van de stand van zaken mbt de machines op locatie bij klanten wereldwijd. Daarnaast zul je ook werkzaam zijn in de werkplaats in Nederland zelf en moet je open staan voor weekenddiensten en storingsdiensten. Je bent minimaal in het bezit van een MTS diploma richting de elektrotechniek of besturingstechniek en je hebt gedegen kennis van de werktuigbouwkunde. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en je bent goed in klantencontact. Heb je interesse in een functie als deze reageer dan nu.Internationaal service en besturingsmonteur
? 32400 - ? 45360Organisatie
De organisatie is een ontwikkelaar, producent en leverancier van? volledig geautomatiseerde installaties en machines voor in de food? sector. Het is een grote organisatie met goede doorgroeimogelijkheden.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Netlijn
Tel nr: (+31) 010-286 17 22
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509255

Deel deze advertentie met:
|