SENIOR SOFTWARE DESIGNER MECHATRONISCHE SYSTEMEN regio Hel…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
29-06-13
adverteerder
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Breda
telefoon
076 - 522 33 34
gezien
43 x
snelcode info
2551835

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving:
Een wereldwijde marktleider op het gebied van klantspecifieke, mechatronische systemen.Functieomschrijving:
Als senior software designer ben je verantwoordelijk voor het integrale software ontwerp en documentatie. Bij onze opdrachtgever wordt er gewerkt met PLC's (Siemens S7), visie software (LabView), robotica software (G-code) en embedded software (C of afgeleide producten).
De hoofdmoot van de functie bestaat voornamelijk uit ontwerpen van PLC software.Functieomschrijving: Je realiseert, co?rdineert en beoordeelt de software ontwerpen voor de machines; In het software ontwerp houd je rekening met de eisen en specificaties van de klant; Bij de ontwikkeling van software houd je rekening met standaardisatie; Je ondersteund de sales engineer tijdens de voorbereiding van een offerte; Begeleiding van de ontwikkeling van software bij outsourcing; Documentatie van ontwikkelde software voor interne gebruik door service engineers; Je handhaaft een duidelijk overzicht van de hardware/ softwarefiguraties; Als technisch specialist ondersteun je collega ontwerpers, productie- en service engineers, stagiaires, en de afdelingen verkoop en service. Het gaat om een functie waarbij je voor 60% ontwerpt/ programmeert en voor de overige 40% bezet bent met alle andere zaken zoals hierboven beschreven. De projecten van onze opdrachtgever bevinden zich voornamelijk in de telecom, automotive en medische wereld.

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder:
Tel nr: (+31) 076 - 522 33 34
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0464178

Deel deze advertentie met:
|