WERKVOORBEREIDER - MECHANISCH regio Breda

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
30-06-13
adverteerder
EuroChem
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Breda
telefoon
n.v.t.
gezien
58 x
snelcode info
2553086

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

WERKVOORBEREIDER - MECHANISCH

OVER EUROCHEM ANTWERPEN
EuroChem Antwerpen is met haar 350 werknemers in Europa ??n van de belangrijkste productiesites van meststoffen binnen de internationale EuroChem groep. Origineel gestart in 1964 onder de vleugels van BASF is het nu een hecht team van professionele collega's die sinds 1.4.2012 onder de naam EuroChem in een echte 'can do' spirit samenwerken.?

Kenmerkend voor de strategie van het bedrijf is haar focus op de lange termijn, zowel op het vlak van persoonlijke ontwikkeling via een doorgedreven vorming als de bijdrage van het bedrijf in zijn totaliteit tot een meer duurzame samenleving.?

De focus op verticale integratie op wereldniveau maakt ook dat EuroChem op langere termijn streeft naar meer toegevoegde waarde over het volledige productieproces.
WERKVOORBEREIDER - MECHANISCH: DE FUNCTIE

Je bereidt een werk volledig voor waarbij je zowel resources als materialen reserveert. Hierbij volg je tevens de bestellingen van materialen op op het vlak van levertermijnen. Inhoudelijk gaan deze voorbereidingen over herstellingen of reinigingswerken van pijpleidingen, herstellingen of vervangingen van delen van de installaties (bijvoorbeeld: pompen, ventielen, warmtewisselaars, drukvaten, tanks, transportbanden) en installatiewijzigingen of kleinere projecten ter verbetering van het proces of om de betrouwbaarheid van de installaties te verhogen. Een groot deel van je werk bestaat erin om de mechanische werken tijdens de jaarlijkse shutdown voor te bereiden. Een deel van deze werken, ga je ook zelf opvolgen gedurende de shutdown. Hierbij co?rdineer je een kleine groep van medewerkers of contractoren. Je maakt lastenboeken op voor grotere mechanische werken in het kader van uitschrijvingen. Je stelt lasdossiers en herstellingsdossiers op, met verwijzingen naar normen en/of procedures om zo de kwaliteit van het te leveren werk te waarborgen
Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: EuroChem
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509353

Deel deze advertentie met:
|