Overwinteren aan de zuidelijke Costa Blanca

prijs
€ 425
datum plaatsing
28-05-17
adverteerder
K: Wouters
type
aangeboden
adverteert sinds
21-05-2015
plaatsnaam
Breda
telefoon
0034-678303393
gezien
3 x
snelcode info
6224492

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

GEEN ZIN IN DE WINTERKOU? KOM NAAR DE ZUIDELIJKE COSTA BLANCA

Overwinteren aan de Costa Blanca raakt steeds meer in. In toenemende mate kiezen senioren er voor om de koude wintermaanden in Nederland of België in te ruilen voor het lenteachtige klimaat aan de Costa Blanca.
U hoeft zich geen moment te vervelen tijdens uw verblijf. Er zijn 25 golfbanen op geringe afstand van uw accommodatie, het prachtige binnenland bereikt u in een half uurtje rijden en natuurlijk zijn er volop restaurantjes, terrasjes, boulevards, marktjes en authentieke plaatsjes binnen handbereik. Bij dit alles hoort uiteraard een heerlijk appartement of een gezellige woning of villa.

Ka-Re Costa Blanca Vakantiewoningen beschikt over een aantal uitstekende accommodaties voor een gunstige (overwinter)prijs. U kunt al terecht voor € 450,00 per maand inclusief verbruik van elektriciteit.
Ons sterke punt: wij wonen bij u in de buurt, dus u kunt rekenen op veel persoonlijke service, indien nodig of gewenst. Onze ruime 15-jarige ervaring is voor u de garantie voor een fijne overwinterperiode.
Kijk op onze website: http://www.costablancavakantiewoningen.nl
Of stuur ons een mailtje met uw wensen: ka-re@costablancavakantiewoningen.nl

Uitraard kunt u ook bij ons terecht gedurende de rest van het jaar!

Deel deze advertentie met:
|
...ver weg of dichterbij...