Huiswerkbegeleiding voortgezet onderwijs

prijs
€ 15
datum plaatsing
24-07-17
adverteerder
Margo
type
aangeboden
adverteert sinds
31-12-2015
plaatsnaam
Breda
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
6576531

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Herkenbaar als ouder?
Ik maak me zorgen over mijn kind. Ik zie dat hij goed zijn best doet, maar dat niet makkelijk gaat. Ik denk dat begeleiding en persoonlijke aandacht hem goed zouden doen om alles op een rijtje te krijgen. Helaas gebeurd dit niet op school. Ik zelf probeer te helpen, maar dit levert vaker een strijd op dan dat het werkt. Ik weet zeker dat hij het kan, maar dat het er op dit moment niet uit komt.

Ben je scholier en herken jij je hierin?
Ik heb moeite om al het schoolwerk op een goed tempo af te hebben. Ik merk dat ik vaak achter de feiten aan loop en hierdoor niet alle informatie die ik nodig mee krijg. Door het achterlopen merk ik dat ik ook moeite heb met concentreren op andere dingen, zoals mijn hobby’s. Ik heb het gevoel dat ik hard werk, maar de resultaten laten dit niet zien. Soms geef ik het dan maar helemaal op, want er aan werken heeft toch weinig tot geen zin.

Studiebegeleiding?
Wat houdt studiebegeleiding in?
Je komt een uur per week naar me toe. Samen kijken we naar je planning voor maximaal twee weken en zorgen dan voor een ‘plan van aanpak’ (pva). Tijdens het maken van het pva staat het ‘leren, leren’ centraal. We kijken dus ook naar hoe je het schoolwerk kunt aanpakken.
Je gaat tijdens de bijeenkomsten actief aan de slag met de vakken voor school, dus je bent praktijkgericht bezig en leert om controle te krijgen en te houden over je planning.
De begeleiding duurt gemiddeld 8 tot maximaal 10 weken. Na deze periode ben je beter in staat om je schoolwerk te combineren met de leuke dingen!

Iets over mij
Na de opleiding SPH ben ik doorgegaan naar de lerarenopleiding biologie. Tijdens het werken op de middelbare school kwam ik er achter dat mijn passies het geven van biologie en het begeleiden van leerlingen zijn. Om mijzelf hier nog beter in te kwalificeren ben ik de opleiding tot master pedagoog gaan volgen. Tijdens mijn opleidingen ben ik werkzaam geweest als docent en mentor. Ook heb ik verschillende verdiepende cursussen gevolgd op het gebied van het puberbrein, studievaardigheden en het begeleiden van leerlingen in het vo.

Deel deze advertentie met:
|