Gezonde Groene Smoothies

prijs
€ 27
datum plaatsing
22-03-16
conditie
nieuw
adverteerder
cumbiz
type
aangeboden
adverteert sinds
11-01-2015
plaatsnaam
Breda
telefoon
0633842545
gezien
13 x
snelcode info
7045248

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Boeken > E-books

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden

OMSCHRIJVING:

Gezonde Groene Smoothies Verbeteren Je Leven drastisch

 ● Ja, het is waar, we maken allemaal fouten
 ● 125 groene smoothies om je leven drastisch te verbeteren
 ● Groene smoothies zijn drankjes die voor het grootste deel bestaan uit bladgroenten
 ● 
Groene smoothies, zoveel voordelen voor jou en je lichaam ● Vet verliezen! - Voor veel mensen de nummer 1 reden om een dieet te beginnen. Met groene smoothies ga je structureel vet verliezen op een verantwoorde manier, zonder terugslag.
 ● Minder hongerig. - Groene smoothies barsten van de gezonde voedingsstoffen. Je lichaam zal daarom minder vragen om eten en dit behoedt jou voor enorme vreetbuien.
 ● Meer energie, meer kracht. - De groene smoothies hebben een positief effect op het energiegehalte van jouw lichaam. Je kunt langer fysieke inspanningen volhouden en hebt er ook meer plezier in.
 ● Betere weerstand. - De anti-oxidanten die volop aanwezig zijn in groene smoothies helpen het lichaam om de weerstand te verbeteren. Je zult daardoor minder vatbaar zijn voor ziektes en andere virussen.
 ● Gezondere en stralende huid. - De vitaminen en mineralen uit groene smoothies hebben een verjongend effect op jouw huid. Je hoeft alleen maar groene smoothies te drinken en je gaat er jonger uit zien!
 ● Betere spijsvertering - Groene smoothies zorgen voor een betere spijsvertering en een beter gecontroleerde stoelgang.
 ● Genoeg groente en fruit. - Het Voedingscentrum adviseert iedereen 200 gram groente en fruit per dag te eten. Normaal gesproken lijkt dit een hele opgave, maar met het drinken van groene smoothies haal je dit makkelijk.
 ● Betere voedselbalans. - Met het drinken van groene smoothies zul je minder behoefte hebben aan ongezonde snacks die vol zitten met koolhydraten. Je voedingspatroon zal daardoor beter in balans zijn.
 ● Opgewekter door het leven. - Groene smoothies hebben een positief effect op jouw hormoonstelsel. Omdat de juiste hormonen meer aangemaakt zullen worden, ga je opgewekter door het leven. Niet alleen leuk voor jou, maar ook voor je naasten!
 ● Betere nachtrust. - Slapen is belangrijk om overdag voldoende energie te hebben. Groene smoothies zorgen voor voldoende nachtrust waardoor jij weer fit op je werk verschijnt elke dag.


Bestel mijn groene smoothies vandaag nog bezoek de website


EXTRA KENMERKEN:
 ● Uitvoering: Overige uitvoeringen
 ● Onderwerp: Eten en Koken

ADVERTEERDER:
Naam: cumbiz
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5061244/ko

Deel deze advertentie met:
|
de beste slechtweervoorziening