Inbound medewerker

FintrexStappen zetten, dat is het goede voornemen voor 2018. Daarom zijn we opzoek naar gedreven medewerkers die graag meedenken en proactief te werk gaan. Jij bent al gewend om met KPI's te werken en je streeft eraan om het hele team op niveau te krijgen.
Belangrijke eigenschappen van jou zijn:


-Doorzettingsvermogen;

-Groot empathisch vermogen;

-Je bent commercieel;

-Je wil voor langere tijd een commitment aangaan;

-Je bent stressbestendig.


Daarnaast is het ook belangrijk dat je 2 avonden per week en 2 zaterdagen per maand beschikbaar om te werken.

Naast een superleuke uitdaging bij een toonaangevend bedrijf waar jij op alle aspecten ervaring op kan doen mag je van ons ook het volgende verwachten:


-Een betaalde fulltime training;

-Een brutosalaris van € 11,00;

-De mogelijkheid om tussen de 24 en 32 uur per week te werken;

-Reiskostenvergoeding;

-Mogelijkheid voor een collectieve zorgverzekering via FINTREX;

-Korting via FINTREX bij een van de aangesloten sportverenigingen.

Het is 08:00 uur en jij zit klaar achter je bureau met je headset op. Je hebt net een slok van je koffie genomen en daar komt het eerste telefoontje al binnen. Een oudere vrouw belt op omdat haar gehoorapparaat niet goed staat. Terwijl jij haar gegevens opzoekt in het systeem krijg je gelijk een heel verhaal te horen over de verjaardag waar ze afgelopen weekend is geweest en hoe vervelend het wel niet was dat ze met niemand kon praten omdat ze niet goed kon horen. Jij luistert geduldig naar het verhaal maar weet ook wanneer het tijd is om het verhaal af te kappen, je bespreekt een datum en zet de afspraak vast in de agenda van de audicien bij mevrouw in de buurt. Je rond het gesprek af en wenst de mevrouw nog een fijne dag toe.

Je werkt gelijk wat taken af in het systeem en ziet het volgende telefoontje alweer in de lijn staan. Nog even snel een slok koffie...

Bij Beter Horen ben je niet alleen een Inbound medewerker, maar wordt je ook ingezet bij Outbound en leer je om binnenkomende mails te beantwoorden en af te handelen. De medewerkers bij Beter Horen zijn erg betrokken en er hangt een gezellige sfeer op de afdeling. Kom je ergens niet uit dan staan je collega's graag voor je klaar.


Locatie: Doesburg

Salaris indicatie:

Uur: 24-32, 40, 16-24

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/14424663/fintrex-inbound-medewerker-doesburg
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Fintrex
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 23-09-2018
  • Plaatsnaam Bronckhorst / Doesburg
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 5 x
  • Snelcode info 21641433

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.