Outbound medewerker

Fintrex-Een bruto uurloon van € 11,00;

-Een fulltime training van 1 week;

-Een vast contactpersoon vanuit FINTREX voor al je vragen;

-Reiskostenvergoeding;

-Mogelijkheid voor een collectieve zorgverzekering via FINTREX;

-Korting via FINTREX bij een van de aangesloten sportverenigingen;

Wij zijn opzoek naar iemand met een proactieve houding. In jouw enthousiasme neem jij je collega's gemakkelijk mee. Je bent gewend met KPI's te werken en je kan goed omgaan met veranderingen. Daarnaast heb je veel geduld en kan je snel schakelen.


Andere belangrijke punten zijn:


-Je bent tussen de 24 - 32 uur per week beschikbaar;

-Je bent 2 avonden per week en 2 zaterdagen per maand beschikbaar;

-Je bent commercieel.

Als Outbound medewerker ga je klanten opbellen die vorig jaar al een keer bij Beter Horen zijn geweest. Je kan dit zien als een service gesprek, je vraagt of alles naar wens is gegaan en je doel is om een nieuwe afspraak in te plannen.

Naast het werk als Outbound medewerker ga je ook als Inbound medewerker aan de slag. Hierbij ben jij het eerste aanspreekpunt van de klanten. Vaak heb je wat oudere klanten aan de telefoon die gelijk een oplossing van je verwachten. Als hun gehoorapparaat niet goed werkt is dit natuurlijk heel vervelend.
Jij bent iedere dag opgewekt en geduldig naar de klanten, je luistert goed naar hun verhaal en helpt ze vervolgens verder. Je communiceert helder en duidelijk en je antwoorden regelmatig herhalen... dat vind jij totaal niet erg.

Bij Beter Horen zitten ze in een groeifase. Ze willen het Service Center nieuw leven inblazen. Hier kan jij deel van uit gaan maken!
Een baan als Inbound medewerker wil niet zeggen dat je alleen maar met inbound bezig bent. Je wordt namelijk ook ingezet op outbound en krijgt taken om mails op te pakken. De Outbound telefoontjes die je gaat plegen zijn service gericht, je belt namelijk alleen klanten die al eerder bij Beter Horen zijn geweest. Het doel van deze gesprekken is om een nieuwe afspraak in te plannen.


Locatie: Doesburg

Salaris indicatie:

Uur: 24-32, 40, 16-24

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/14424662/fintrex-outbound-medewerker-doesburg
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Fintrex
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 23-09-2018
  • Plaatsnaam Bronckhorst / Doesburg
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 5 x
  • Snelcode info 21641434

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.