Gezocht collega's die parttime willen werken

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
22-09-12
adverteerder
Aloe Vera Benelux
type
aangeboden
adverteert sinds
22-09-2012
plaatsnaam
Lienden
telefoon
0612971260
gezien
130 x
snelcode info
1806682

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Sales en marketing gezondheidsproducten U werkt samen met de grootste Wellness organisatie ter wereld Forever Living. Opgericht in 1978 en internationaal gevestigd in 137 landen, daardoor de grootste en meest succesvolste Wellness organisatie. U wordt intensief begeleid in het opbouwen van een consumentennetwerk, waarbij u adviseert over de kwaliteitsproducten van het bedrijf. Door kennis en ervaring over de producten van het bedrijf ontwikkelt u een groter consumentennetwerk en kunt u zich tevens bezig houden met het promoten van de inkomstenmogelijkheden van Forever. U gaat hierin mensen adviseren en coachen van en begeleiden naar het gewenste inkomensniveau. Dit noemen wij de opbouw van een distributeurnetwerk.

De functie
Uw werkzaamheden kunt u parttime vanuit huis doen. U heeft vrijblijvend de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en workshops. Naast de begeleiding van een persoonlijke coach wordt u optimaal ondersteund vanuit het Benelux hoofdkantoor in Baarn.

Functie-eisen
Deze mogelijkheid voor een inkomen vanuit huis is zeer uniek en kent vele financi?le mogelijkheden. Uw achtergrond of opleiding is hierbij niet van belang. De enige eis welke wordt gesteld is een minimale leeftijd van 18 jaar.

Solliciteren
Wendy ?merk?yl?-van Wijk, Aloe Vera Benelux
Tel.: +31 (0)6 12971260 of e-mail naar:

[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|