RVS hekwerk / trapleuning ('doe-het-zelf' concept)

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
15-08-12
conditie
nieuw
adverteerder
Visser RVS Products
type
aangeboden
adverteert sinds
03-11-2012
plaatsnaam
Capelle aan den IJssel
telefoon
010 - 451 89 71
gezien
175 x
snelcode info
1682694

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Altijd al een fraai RVS hekwerk, RVS trapleuningen of bijvoorbeeld een RVS kapstok willen aanschaffen voor een voordelige prijs? ... en heeft u geen 2 linkse handen ... ? Dan raden wij u aan om ons 'doe-het-zelf' concept te gebruiken. Dit 'doe-het-zelf' hekwerk systeem van RVS is zeer eenvoudig zelf te monteren.

Voordelen
> Lage prijs (vanwege massaproductie onderdelen)
> Zeer hoge kwaliteit (machinaal geproduceerd, dus bijna geen handwerk)
> Geen dure assemblagekosten. Alleen de buizen worden door ons op de juiste maat gezaagd en de benodigde tapgaatjes worden op de juiste positie aangebracht.
> Geen dure montagekosten. U krijgt van ons een kant-en-klaar bouwpakket met montagetekening zodat u dit hekwerk net zo makkelijk in elkaar kunt zetten als bijvoorbeeld een IKEA kast.
> U heeft niet veel gereedschap nodig. Het enige wat u nodig heeft is een inbussleutelset en een kunststof hamer. Voor de verankering aan de muur / vloer heeft u uiteraard ook gereedschap nodig.

Werkwijze (RVS Products)
1. Wat voor soort hekwerk wilt u? Een hekwerk met horizontale spijlen, met glasvulling, etc ... ? Of hoeveel meter trapleuning heeft u nodig? Vraag eventueel naar de vele mogelijkheden (Tel. 010-4518971).
2. Maak een schets van het hekwerk met wat maatvoering erbij. Het gaat erom dat wij weten om hoeveel meter het ongeveer gaat. Mail dit naar verkoop@.
3. U krijgt binnen 1-2 dagen een offerte voor het complete doe-het-zelf pakket. Het maakt niet uit of het nu gaat om 3 stuks trapleuningen of 5 meter videhekwerk, wij maken een passende offerte voor u. Graag uw telefoonnummer vermelden, vaak hebben wij nog wat extra informatie van u nodig.
4. Na opdracht zullen wij een complete tekening voor u maken TER GOEDKEURING. Hierop kunt u eventuele aanpassingen op aangeven.
5. Na uw goedkeuring wordt de tekening DEFINITIEF gemaakt en vrijgegeven voor de productie. Alle onderdelen worden op maat gemaakt en verzameld.
6. Het pakket wordt naar u verstuurd. Daarbij zit ook de samenstellingstekening, onderhoudsmiddel en de benodigde bevestigingsmiddelen.
7. U heeft het pakket ontvangen ... het feest kan beginnen! U kunt ZELF starten met de montage van een RVS hekwerk, geheel naar uw wens samengesteld.

Visser RVS Products kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet deugdelijk monteren en/of toepassen van de RVS hekwerkonderdelen.

[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|