Sales Consultant YACHT trainees Finance Rotterdam

YachtAls Sales Consultant trainees Finance ben je in staat deuren te openen. Zodra je binnen bent weet jij een gesprek op niveau te voeren over de inzet van talent binnen organisaties. Op deze manier creëer jij nieuwe talent partners voor onze trainees. Daarnaast coach jij een groep Finance trainees in hun persoonlijke ontwikkeling. 

Over Yacht Trainees
Yacht Trainees is een innovatief talentprogramma dat trainees klaarstoomt tot professional van de toekomst: een zelfbewuste, communicatieve vakspecialist mét management skills. Binnen een traject van circa 3 jaar vervullen zij verschillende posities binnen een van de Yacht vakgebieden. Daarnaast doorlopen ze een uitgekiend ontwikkelprogramma. In het traineeship staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Elke trainee heeft een eigen talentcoach, ze krijgen assignments on the job en nemen deel aan de #schoolofwork van Yacht Trainees. Jouw opdracht
Als Sales Consultant trainees Finance ben je in staat deuren te openen. Zodra je binnen bent weet jij een gesprek op niveau te voeren over de inzet van talent binnen organisaties. Op deze manier creëer jij nieuwe talentpartners voor onze trainees. Daarnaast coach jij een groep Finance trainees in hun persoonlijke ontwikkeling. 


-Sales en netwerken, dat is wat jij belangrijk vindt en waar jij energie van krijgt. Je zult veel bij klanten zitten, bijvoorbeeld voor het geven van een salespresentatie, het voeren van een gesprek over talentontwikkeling binnen hun organisatie of over het uitbouwen van ons partnership. Koude en warme leads, het hoort allemaal bij jouw functie.
-Je komt te werken in ons Finance team. Op dat gebied ben jij vakspecialist. Je weet welke vragen er spelen bij opdrachtgevers en acteert als gelijkwaardig gesprekspartner. Je denkt mee over personeel gerelateerde vraagstukken, maar ook over ontwikkelingen binnen de Finance markt.
-Door actief te zijn binnen verschillende netwerken en expertisegroepen bouw je in- en extern aan je relatienetwerk. Om in contact te komen met potentiële opdrachtgevers bezoek je formele en informele bijeenkomsten en bouw je je relatienetwerk verder uit.
-Voor trainees die via jou aan het werk zijn bij een opdrachtgever ben je een betrokken werkgever en verantwoordelijk voor de gehele HR-cyclus. Je bent op de hoogte van wat hen drijft en adviseert over de persoonlijke ontwikkeling binnen het vakgebied.Functie-eisen

Je hebt een afgeronde hbo/wo opleiding en minimaal 1 jaar commerciële werkervaring. Een bestaand netwerk is een pré. Als netwerker pur sang ben je in staat om de verbinding te leggen tussen (potentiële) opdrachtgevers en professionals. Vanuit je sterke persoonlijkheid ben je een professionele gesprekspartner met een flinke dosis mensenkennis en een klantgerichte instelling. Je weet hoe je een specifieke markt succesvol bewerkt, bent communicatief sterk en beschikt over sterke advies- en presentatievaardigheden.  

Arbeidsvoorwaarden

Als nummer één hr dienstverlener in Nederland bieden we jou een ideale werkomgeving aan waarin jij samen met betrokken en gemotiveerde collega’s dagelijks aan de slag gaat. Er zijn volop carrièremogelijkheden voor persoonlijke groei en een grote diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep Nederland. Ook is de stap naar een internationale carrière snel gemaakt. Als koploper in de wereld van werk stel je voor een groot deel je eigen arbeidsvoorwaardenpakket samen binnen een ruim Benefit-budget. Kort samengevat:


-Volop opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep Nederland
-Een bruto maandsalaris € 2.500 - € 3.250 afgestemd op jouw ervaring
-25 vakantiedagen en 8,5 % vakantietoeslag
-Laptop en leaseauto
-Een ruim Benefit-budget waar je zelf kan kiezen tussen vrije tijd, geld of overige doelen zoals de aanschaf mobiele telefoon, fiets of sparen voor een sabbatical.
-Interessante bonusregeling waar jezelf invloed op hebt.Past Yacht bij jou?

Ben jij de beste in je vak en wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen. Verstuur je sollicitatie via onderstaande solliciteer button. Voor meer inhoudelijke informatie over de vacature kan je contact opnemen met Veron Janssen, Commercieel Manager, bereikbaar via 06-12139139. Voor meer informatie over de procedure kan je contact opnemen met Vanessa de Veer, Corporate Recruiter, bereikbaar via 06-43 878 874


Functie-eisen

ArbeidsvoorwaardenLocatie: Capelle aan den IJssel

Salaris indicatie:

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705499/yacht-sales-consultant-yacht-trainees-finance-rotterdam-capelle-aan-den-ijssel
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Yacht
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam Capelle aan den IJssel
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21570741

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.