Weg met Stress op Kantoor

prijs
€ 19,95
datum plaatsing
22-07-17
conditie
nieuw
adverteerder
schel038
type
aangeboden
adverteert sinds
05-08-2014
plaatsnaam
Capelle aan den IJssel
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
4641103

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Weg met Stress op Kantoor - Een simpele methode beschreven in een nieuw boek waarmee IEDEREEN binnen een week volledig stressvrij kan werken.
Voel je vaak stress op kantoor?
Heb je op kantoor soms het gevoel dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Je bent bezig met een tijdrovende taak, intussen ontvang je een belangrijke e-mail van je manager en komt een collega met een vraag aan je bureau staan. Je voelt je hart sneller slaan en je voelt je bloeddruk bijna letterlijk toenemen. Je wilt alles graag goed doen en je wilt je collega's graag helpen, maar als je niet oppast ontplof je straks nog.

Hier bied ik dé oplossing. Het is het resultaat van honderden uren studie en evenveel euro's investeringen in leermateriaal. Het is een simpele methode die stap voor stap door iedereen toegepast kan worden. De waarde van deze methode? Denk eerst hier eens over na:
• Wat heb je ervoor over om nooit meer te hoeven overwerken?
• Stressvrij werken verhoogt de gezondheid, net als vitaminepillen (vermoedelijk). Hoeveel geld besteed je jaarlijks aan vitaminepillen?
• Hoeveel zou jouw jaarlijkse bonus bedragen als je bij de besten van je afdeling hoort?
• Je werkgever betaalt tussen de €40 en €100 per uur voor jou. Kan deze methode jou één klein uurtje besparen?
• Wat is een promotie jou waard?

In dit boek word je bij de hand genomen om stap voor stap de juiste acties te nemen. Je leert bijvoorbeeld hoe je een simpel systeem creëert waardoor je nooit meer iets vergeet!

Dit boek nu beschikbaar voor 19,95 en je krijgt het GRATIS thuis gestuurd.
Kijk voor meer info en bestel op onze website: http://wqd.nl/niZbM

Deel deze advertentie met:
|
de beste slechtweervoorziening