Zwemschool Born 2 Swim - Zwemles in Grambergen!

prijs
zie omschrijving
datum plaatsing
24-07-17
conditie
nieuw
adverteerder
Dianne Hoogenkamp - de Ja…
type
aangeboden
adverteert sinds
16-02-2015
plaatsnaam
Coevorden
telefoon
0627060215
gezien
13 x
snelcode info
5833511

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Zwemschool Born 2 Swim is een zwemschool waar plezier in zwemmen en vooral in zwemles voorop staat. Wij zijn van mening dat zwemles voor kinderen leuk moet zijn. Wanneer zwemles als leuk wordt ervaren, leren kinderen sneller zwemmen. Daarom moet iedere zwemles ook een leerzaam feestje zijn voor de kinderen. De leerkracht heeft hierin een essentiële taak. Een kind KAN zich alleen ontwikkelen in een veilige, vertrouwde omgeving. Dit is dan ook de reden dat wij vanuit het water lesgeven. Kinderen weten dan dat wij in de buurt zijn en dat geeft een veilig gevoel. Tevens kun je vanuit het water een kind veel beter helpen met de juiste zwemslagen.

Kinderen die op zwemles zitten, maar ook kinderen in het algemeen denken vaak dat ze al kunnen zwemmen. In het water vallen gebeurt in dit waterrijke land in een oogwenk. Daarom vinden wij het belangrijk dat een kind al vroeg leert hoe hij / zij zelf er voor kan zorgen dat hij / zij niet verdrinkt / om hulp kan roepen / zelfstandig bij de kant kan komen.

Wij beginnen dus met het aanleren van drijven, de enkelvoudige rugslag en de rugcrawl benen. Zodra een kind veiligheid onder de knie heeft, breiden wij de zwemslagen uit. Zodra dit technisch goed gaat, komen de andere aspecten erbij, zoals duiken en afstand zwemmen.

PAKKET diploma A en B maximaal €720,00 (betalingen per maand)
PAKKET diploma A, B en C maximaal €765,00 (betalingen per maand)

Start: september 2017.

Lessen:
Kijk op de website voor de dagen en tijden!

Schrijf uw zoon/dochter nu nog in!

www.zwemschoolborn2swim.nl

Deel deze advertentie met:
|