Iron samurai watch horloge

prijs
€ 15
datum plaatsing
17-07-17
conditie
gebruikt
adverteerder
snuffelhoekje
type
aangeboden
adverteert sinds
06-12-2009
plaatsnaam
Dalerpeel
telefoon
0622092512
gezien
11 x
snelcode info
954038

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Beschrijving
Iron Samurai Watch: Met dit exclusieve horloge om je pols overtref je alle Japanse tradities. Met het Iron Samurai Watch horloge blijf je kijken hoe laat het is!Met dit Japans geïnspireerde LED horloge heb je het meest speciale klokje om je pols die er bestaat. Met een druk op het knopje op de zijkant van het pols horloge zie je de tijd digitaal verschijnen in LED verlichting. De verlichting is rood gekleurd en past perfect bij het design van het digitale horloge. Zo wordt er gezegd dat een Samurai Zwaard niet terug de hoes in mag alvorens hij ook werkelijk gebruikt is. Bij het Iron Samurai Watch horloge mag die zeker niet van je pols zonder gekeken te hebben hoe laat het is. Dit moet geen probleem zijn, want als je deze LED klok om je pols hebt blijf je ongetwijfeld telkens naar de tijd kijken zodra je hand vrij is. Het is een prachtig horloge waar je overal de blits mee maakt. Of je nu gaat stappen met vrienden of gaat dineren met zakenrelaties, iedereen zal onder de indruk zijn van jouw te gekke horloge met digitale klok in LED verlichting.

Dat dit horloge bijzonder is, is wel duidelijk. worden. De mooie grijze afwerking geeft het LED horloge een stijlvol, maar ook stoer uiterlijk. Het horloge is ongeveer 22 cm lang en ongeveer 2,5 cm breed. Om het horloge passend om je pols te maken kun je er natuurlijk schakels uithalen. Zo is dit stukje design voor iedereen passend te maken. De pols klok werkt op een CR2016 batterij, deze is inbegrepen en moet bij verminderen van LED verlichting vervangen worden. Het allermooiste is dat je niet alleen de tijd er-op terug kunt zien, maar ook de datum. Druk het bovenste knopje aan de zijkant van het pols horloge in om de tijd te zien en druk hem nogmaals in eerst het jaar en de maand te zien en daarna de dag. En dat allemaal digitaal en in LED verlichting. Het Iron Samurai Watch horloge is dus niet alleen sup er stijlvol, smaakvol, perfect vormgegeven en mooi, maar ook heel erg handig en functioneel. Een ware eyecatcher waar je tijd en datum op terug kunt vinden op een wel heel innovatieve manier!
Kenmerken:


*Digitaal horloge

LED verlichting· Materiaal: zwart glanzend staal· Lengte: 22 cm· Breedte: 2,5 cm· Schakels te verwijderen· Geeft tijd en datum weer· Stijlvol, stoer, innovatief

prijs is incl verzendkosten

Deel deze advertentie met:
|