Dragon Fly Gilavar 140 - 140 x 54 cm


De Gilavar 140 van het merk Dragon Fly is een Parachutevlieger gemaakt van het stevige materiaal polyamide en wordt geleverd inclusief vlieger, haspel met vliegerlijn, 2 polslussen, draagtas, handleiding.Geweldige vliegeigenschappen, makkelijk te gebruiken en oneindig veel plezier kenmerken de parachute Gilavar 140 matrasvlieger van Dragon Fly®. Deze kite is ontworpen naar de wensen en eisen van beginnende vliegeraars (vanaf 6 jaar) en biedt een uiterst goede prijs-kwaliteit verhouding. De matrasvlieger dankt zijn naam aan de kenmerkende matras-achtige vorm met luchtkamers. Door het grote oppervlak vangt dit soort vlieger veel wind en ontwikkelt veel power en snelheid . Voor beginners in alle leeftijdscategorieën zijn 2-lijns matrasvliegers de perfecte manier om kennis te maken met het vliegeren. Je kunt ze vrij eenvoudig besturen en er ook goed mee stunten. De Gilavar 140 wordt geleverd met lijnen op winder en polsbanden – klaar om te vliegen, dus!
Deze Dragon Fly® parachute vlieger is het best te gebruiken bij windkracht 1.5 tot 6. Maximale trekkracht tot 20 kg. Wordt geleverd in een stevige opbergtas met klittenbandsluiting en een uitgebreide gebruiksaanwijzing.


- matrasvlieger
- polyamide ripstop doek, zonder frame
- 2 polyester polsbanden
- kunststof haspel met 2x 30 meter gevlochten polyester vliegerlijn
- 20 kg trekkracht
- te gebruiken bij windkracht 1.5 tot 6
- afmeting 140 x 54 cm


Groot assortiment vliegers!
Vlieger-Gigant.nl is een webshop met een groot assortiment vliegers en vlieger benodigdheden. Je koopt daarom altijd wel een passende vlieger bij Vlieger-Gigant.nl.
Wij staan voor kwaliteit, variatie in aanbod en een goede service.
Diverse soorten vliegers zoals matrasvliegers, deltavliegers, stuntvliegers 
en kindervliegers koop je tegen aantrekkelijke prijzen.
Ook hebben wij een groot assortiment in dierenvliegers waaronder vogel vliegers, Vis vliegers, Haai vliegers en een vlieger in de vorm van een bij.
Wij voeren de merken Rhombus, Didakites, HQ vliegers, Wepa, Cross Kites, Peter Lynn Kitesports, Premier kites, Wolkenstürmer en ons eigen merk GigaKites.
Voor elke leeftijd hebben wij wel een geschikte vlieger. Makkelijke 1-lijns vliegers voor de kleintjes of grote 4-lijns matrasvliegers voor volwassenen.
Vliegers kopen doe je bij Vlieger-Gigant!

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8716404300555
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 2 dagen
 ● Merk - Algemeen: Dragon Fly
 ● SKU (eigen artikel code): 51ZG
 ● Soort: Tweelijns
 ● Type: Vlieger


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 25,99
  • Datum plaatsing 05-09-20
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Vlieger-Gigant.nl
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 13-07-2018
  • Plaatsnaam Sint Hubert
  • Telefoon +31618564471
  • Bekeken 2 x
  • Snelcode info 23297715
Bezorgservice