Gezond of ziek ligt ook in uw hand'

het boek is gratis, (achteraf een eigen bijdrage te geven) nu alleen verzendkosten te betalen. tel.nr. 0629921606 of 0345651910 e-mail adres:m.lammers9@telfort.nl

Door mij vertaald boek uit het Duits 141 blz. - auteur Christinne Heideklang

Samenvatting
Hoe kunnen wij ons diepere onderlinge verbanden meer bewust worden en leren respecteren, wat een liefhebbende en wijze Schepper in al het geschapene heeft aangelegd tot onze redding en ons welzijn, want de wereld geraakt uit zijn voegen. Het milieu is zo door ons veranderd, dat gezond leven nauwelijks meer mogelijk is. Wel, dit boek geeft ons in essentie inzicht over de genezing van het lichaam, om bescherming van zijn lichaam en tot innerlijke vrede te komen. Maar de ziel is daar zeer nauw bij betrokken anders is er geen langdurige en volledige genezing mogelijk. Moge deze synthese door het lezen van dit boek duidelijk worden.

Uit Enige bladzijden:
Waarom hebben we nauwelijks een gezonde darmflora meer?
We weten dat het geven van antibiotica, en het genieten van suiker, gebak, zoetigheden van alle soorten, zoals ook de gebruikelijke industrieel bereid, bestraalde, geconserveerde, met kunstmest, bespoten en daardoor ontwaarde voeding, inclusief koffie, zeer negatief voor onze zo belangrijke vrienden, de darmbacterie werken. Om nog te zwijgen van de toenemende electrosmog (mobiele telefonie!)
Dat betekent, dat we nu door bestraling van allerlei soort – en in het bijzonder het telefoneren met de onbeschermde hand – eveneens onze darmflora beschadigen. Men kan een mobiel heel goed met bijvoorbeeld een tachyonen plakkaat, die in het batterij vak wordt gelegd, ontstoren. Of door een bioprotect ontstralings-sticker. Een heel goede en effectieve stralingsbeschermer is shungit (een natuurlijk mineraal). Shungit is een energetische stralingsbescherming uit de natuur (shungite is natuurlijke orgon, orgone = levensenergie). Shungite geeft voortdurend levensenergie af en beschermt altijd je eigen levensenergie. Het beschermt je tegen elektromagnetische straling van verschillende aard: W-LAN, LTE (4G), DECT, mobiele communicatie, enz.
Wij weten door Zweedse onderzoeken, dat stralingen van gepulseerde mobiele telefoons iets zeer gevaarlijks bewerkstelligen. Ze openen de normaal stevig gesloten bloed-hersen barrière, die verhindert, dat afvalstoffen en vergiften in de hersenen komen en daar schade aanrichten. Door de gepulseerde golven opent zich deze beschermingsbarrière waardoor allerlei soorten vergiften ongehinderd in het hoofd kunnen komen. In de praktijk ervaren we steeds meer hoofdaandoeningen, hoofdpijn, tinnitus (oorsuizen), slaapstoornissen, angsten, depressies enz. als reactie op deze schadelijke straling.
Een gezonde darmflora is, zoals de kanker onderzoeker P.G. Seeger altijd weer benadrukt, de beste garantie voor onze gezondheid en vooral de veiligste kankerbescherming. Zo is het tegenwoordig nodig, dagelijks enig brooddrank en gefermenteerd graan te nemen om de aanvallende darmflora te sterken.
OPC houdende voedingsmiddelen beschermen het celstofweefsel, beschermen cellen voor ongecontroleerde vermeerdering, stabiliseren hart en bloedsomloop en ondersteunen de biologische activiteit van vitamine C. Onderzoeken laten zien dat polyfenolen veroudering van de huid voorkomen. De regelmatige grotere inname van deze stof leidt tot een hogere botdichtheid. Polyfenolen binden in het maag-darmkanaal zware metalen (cadmium), die als slecht oplosbare verbindingen op natuurlijke wijze worden uitgescheiden
Onlangs vernam ik dat sinaasappels tot zo'n 5 jaar oud als ‘vers’ verkocht mogen worden! Ze worden groen geoogst, in bestemde opslagplaatsen met een giftig gas groen gehouden en pas als een bestelling volgt, worden ze kunstmatig gerijpt. We zien dan een heerlijk, gezonde uitziende vrucht. Ze is echter, omdat ze niet aan de boom in de zon kon uitrijpen, innerlijk zo goed als leeg en smaakt ook naar niets.  • Prijs gratis
  • Datum plaatsing 29-06-20
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Mariette Lammers
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 06-01-2020
  • Plaatsnaam West Betuwe / Culemborg
  • Telefoon 0345651910
  • Bekeken 73 x
  • Snelcode info 23222910

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Bezorgservice