Bougie reiniger

prijs
€ 29,95
datum plaatsing
06-08-16
conditie
nieuw
adverteerder
Vocor Tools
type
aangeboden
adverteert sinds
04-10-2012
plaatsnaam
Geldermalsen
telefoon
0345574138
gezien
13 x
snelcode info
4714967

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Auto onderdelen en diversen > Overige auto onderdelen en diversen

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Levertijd (in dagen): 1

OMSCHRIJVING:

Dit uiterst praktische apparaat, gemaakt van gegoten aluminium, reinigt alle bougies en maakt ze weer als nieuw en bespaart daardoor geld! Perslucht stroomt door een speciale venturi en mengt zich met het straalmiddel. Het apparaat maakt gebruik van perslucht (ca. 6 Bar). Via hendel aan de zijkant van het apparaat kan worden geschakeld tussen stralen met een mengsel van straalmiddel en lucht of het gebruik van alleen perslucht. Alles wat U moet doen, een bougie in de met rubber beklede opening plaatsen, de persluchtleiding bevestigen en op de knop drukken. Door de bougies te stralen wordt opgebouwde koolstof verontreiniging verwijderd en functioneert de bougie en dus de motor weer optimaal zonder nieuwe bougies te hoeven kopen. Blijft er naar de eerste behandeling nog wat koolstof verontreiniging achter, herhaal dan de procedure tot alles blinkend schoon is. Het apparaat is aan iedere zijde voorzien van een flens waarmee het op de werkbank of tegen de muur bevestigd kan worden.KLIK HIER VOOR DE UITGEBREIDE HANDLEIDING

ADVERTEERDER:
Naam: Vocor Tools
Tel: 0345574138
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/3766552/ko


PRIJSSTELLING

De genoemde prijzen zijn inclusief btw, af ons bedrijf te Geldermalsen.

 

SHOWROOM/AFHALEN

U kunt dit product en vele andere gereedschappen, materialen en machines naast op onze website, bekijken in onze showroom. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 - 15.00 uur. U kunt bij ons pinnen!

 

POSTORDERSERVICE

Verzenden doen wij graag voor u, na vooruitbetaling. Bestel via onze website, u vindt dan direct de verzendkosten en alle benodigde informatie voor de betaling.

 

NOG HEEL VEEL MEER

Kijk ook bij onze andere advertenties en op onze website voor nog heel veel meer speciale producten, gereedschappen en machines voor de professional en de hobbyist.

 

ONS ADRES

VOCOR TOOLS B.V.

RIJNSTRAAT 51C,

4191 CK GELDERMALSEN

(vlak aan de A15 en A2 in het centrum van Nederland)

Telefoon 0345-574138

Deel deze advertentie met:
|
Kopen en verkopen kan hier