Remvloeistof Racing Drauliquid - 500 ml Kroon

prijs
€ 17,95
datum plaatsing
06-08-16
conditie
nieuw
adverteerder
Vocor Tools
type
aangeboden
adverteert sinds
04-10-2012
plaatsnaam
Geldermalsen
telefoon
0345574138
gezien
13 x
snelcode info
4715115

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Auto onderdelen en diversen > Overige auto onderdelen en diversen

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Levertijd (in dagen): 1

OMSCHRIJVING:

Omschrijving Racing Drauliquid is een synthetische remvloeistof van zeer hoge kwaliteit welke specifiek is ontwikkeld voor de verschillende takken van auto- en motorsport. Topkwaliteit glycolether- en ester basisoliën tezamen met een zeer geavanceerd additivesysteem geven Racing Drauliquid de volgende eigenschappen:
 ●  Een zeer lage viscositeit, waardoor een zeer snelle responstijd
 ●  Extreem hoge kookpunten, zowel nat als droog, waardoor een hogere veiligheidsmarge
 ●  Tast geen afdichtingen aan
 ●  Biedt een uitstekende bescherming tegen corrosie
 ●  Mengbaar met alle DOT 4 en DOT 5.1 remvloeistoffen.

Toepassing Racing Drauliquid is een superieure remvloeistof speciaal ontwikkeld voor de autosport en motorsport. Racing Drauliquid is ook uitermate geschikt voor geavanceerde remsystemen van sportwagens met hoge tot zeer hoge vermogens. Voor een goed en betrouwbaar functioneren van deze (race)remsystemen is een zeer snelle responstijd essentieel, ook bij extreem en langdurig zware belastingen zoals bij het racen op een circuit. Om dit langdurig vol te kunnen houden is extra reserve ten aanzien van de kookpunten een vereiste. Om deze redenen biedt Racing Drauliquid een aanzienlijk hogere veiligheidsmarge dan wanneer gewone DOT 4 of DOT 5.1 remvloeistoffen worden gebruikt. Racing Drauliquid is probleemloos mengbaar met andere DOT 4 remvloeistoffen. Typische standaardanalyses Dichtheid bij 15 °C, kg/l 1,080 Viscositeit 40 °C, mm²/s 9,30 Nat kookpunt, °C >=200 Begin kookpunt, °C >=300

ADVERTEERDER:
Naam: Vocor Tools
Tel: 0345574138
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/3766700/ko


PRIJSSTELLING

De genoemde prijzen zijn inclusief btw, af ons bedrijf te Geldermalsen.

 

SHOWROOM/AFHALEN

U kunt dit product en vele andere gereedschappen, materialen en machines naast op onze website, bekijken in onze showroom. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 - 15.00 uur. U kunt bij ons pinnen!

 

POSTORDERSERVICE

Verzenden doen wij graag voor u, na vooruitbetaling. Bestel via onze website, u vindt dan direct de verzendkosten en alle benodigde informatie voor de betaling.

 

NOG HEEL VEEL MEER

Kijk ook bij onze andere advertenties en op onze website voor nog heel veel meer speciale producten, gereedschappen en machines voor de professional en de hobbyist.

 

ONS ADRES

VOCOR TOOLS B.V.

RIJNSTRAAT 51C,

4191 CK GELDERMALSEN

(vlak aan de A15 en A2 in het centrum van Nederland)

Telefoon 0345-574138

Deel deze advertentie met:
|
Kopen en verkopen kan hier