Rustol-DECO 0,5 liter zwart glans

prijs
€ 22
datum plaatsing
11-07-16
conditie
nieuw
adverteerder
Vocor Tools
type
aangeboden
adverteert sinds
04-10-2012
plaatsnaam
Geldermalsen
telefoon
0345574138
gezien
6 x
snelcode info
5915577

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Auto onderdelen en diversen > Overige auto onderdelen en diversen

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Levertijd (in dagen): 1

OMSCHRIJVING:

Rustol Deco Decoratieve hoogglans verf.
EIGENSCHAPPEN: Roestwerende glanslak. Eenvoudig in gebruik. RUSTOL-DECO is primer en afwerking in één en zorgt voor een decoratieve en doeltreffende roestwerende bescherming op alle ondergronden. Binnen – Buiten. Kan direct op roest worden aangebracht dankzij het hoog indringend vermogen en de sterke isolerende en hechtingseigenschappen van RUSTOL-OWATROL. Hecht op alle ondergronden ; RUSTOL-DECO dringt door tot in de kleinste poriën, hecht er zich stevig vast en vormt één geheel met het oppervlak. Is zeer goed bestand tegen weersinvloeden, vochtigheid en luchtvervuiling. Kan direct op licht geoxideerde metalen worden aangebracht. Soepele film die niet barst Bestand tot +175 °C.

GEBRUIK: Ferro- en non-ferrometalen – verzinkte ondergrond, aluminium, zink - hout, kunststoffen, polystyreenschuim, tegels en zelfs glas. Buiten : hekken, balkons, tuinmeubels, luiken, verandas, allerlei metalen structuren ... Binnen : deuren, lijstwerk, meubels, radiators, leidingen, machines ...
VERWERKINGSADVIES: Voor een voldoende hoeveelheid verf zorgen om het werk te kunnen voltooien. Voor elke laag de potten onderling mengen. Niet verdunnen. Goed roeren voor en tijdens het gebruik voor een homogene vermenging van de pigmenten. Het te behandelen oppervlak moet droog en vrij van vetvlekken zijn. Verroeste oppervlakken eerst licht ontroesten met een staalborstel. Voor een duurzamer resultaat, op geverfde en/of sterk verroeste oppervlakken eerst een onverdunde laag RUSTOL-OWATROL aanbrengen en dan pas de eerste laag RUSTOL-DECO. Bij verwerking met verfspuit 5 tot 10 % RUSTOL-OWATROL toevoegen, afhankelijk van de gebruikte nozzle, tot RUSTOL-DECO de gewenste viscositeit heeft.
VERWERKING: Een laag RUSTOL-DECO aanbrengen. Goed laten drogen. Een tweede laag RUSTOL-DECO aanbrengen.
Dekvermogen: 12 a 15m2/liter Verwerking: Kwast, roller, verfspuit Verwerkingstemperatuur: +5°C à +35°C Droogtijd: 6 uur Overschilderbaar na 18 a 24 uur. Reiniging materiaal: Terpentine.ADVERTEERDER:
Naam: Vocor Tools
Tel: 0345574138
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4535021/ko


PRIJSSTELLING

De genoemde prijzen zijn inclusief btw, af ons bedrijf te Geldermalsen.

 

SHOWROOM/AFHALEN

U kunt dit product en vele andere gereedschappen, materialen en machines naast op onze website, bekijken in onze showroom. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 - 15.00 uur. U kunt bij ons pinnen!

 

POSTORDERSERVICE

Verzenden doen wij graag voor u, na vooruitbetaling. Bestel via onze website, u vindt dan direct de verzendkosten en alle benodigde informatie voor de betaling.

 

NOG HEEL VEEL MEER

Kijk ook bij onze andere advertenties en op onze website voor nog heel veel meer speciale producten, gereedschappen en machines voor de professional en de hobbyist.

 

ONS ADRES

VOCOR TOOLS B.V.

RIJNSTRAAT 51C,

4191 CK GELDERMALSEN

(vlak aan de A15 en A2 in het centrum van Nederland)

Telefoon 0345-574138

Deel deze advertentie met:
|
Kopen en verkopen kan hier