Colortune 12mm adaptor voor standaard 14mm model

prijs
€ 12,75
datum plaatsing
19-07-16
conditie
nieuw
adverteerder
Vocor Tools
type
aangeboden
adverteert sinds
04-10-2012
plaatsnaam
Geldermalsen
telefoon
0345574138
gezien
5 x
snelcode info
6700517

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Auto onderdelen en diversen > Overige auto onderdelen en diversen

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Levertijd (in dagen): 1

OMSCHRIJVING:

12mm adapter voor gebruik met een standaard 14 mm Colortune. Geschikt voor veel motorfietsen. (levering is exclusief Colortune). COLORTUNE, van het gerenommeerde fabrikaat GUNSON, maakt het mogelijk het luchtbrandstofmengsel correct af te stellen. Ook brengt het problemen die gerelateerd zijn aan het luchtbrandstofmengsel aan het licht. COLORTUNE bestaat uit een vonkende testbougie, die op de motor werkt net als een gewone bougie. Maar omdat de COLORTUNE testbougie een glazen isolator heeft, laat het de kleur van de ontstekingsvlam in de cilinder zien. Daardoor maakt het de verhouding tussen lucht en brandstof duidelijk en ook de eventuele gevolgen daarvan. In de duidelijke engelstalige handleiding wordt uitgelegd hoe de COLORTUNE testbougie werkt zodat u de beste resultaten kunt bereiken: Het principe van deze testbougie is te zien overal waar brandstof verbrand wordt in de lucht om warmte of energie te produceren, zoals bij hete luchtverwarming en gaskooktoestellen. Verbranding is het meest efficiënt als het een blauwe vlam laat zien. Andere kleuren duiden op een niet optimaal lucht-brandstofmengsel. Binnen een inwendige verbrandingsmotor, zoals elke automotor er een is, zijn dezelfde verbrandingskleuren aanwezig, hoewel normaal niet zichtbaar. Met de COLORTUNE testbougie, die u monteert in plaats van een gewone bougie, is de kleur van de vlam zichtbaar door de glazen isolator bij de ontsteking van het lucht-brandstofmengsel door de colortune testbougie.
COLORTUNE laat u op unieke wijze het gedrag zien van het brandstofsysteem in de individuele cilinders. Dat scheelt kosten voor fout diagnose met dure werkplaatsapparatuur. Met de COLORTUNE testbougie kunt u het luchtbrandstofmengsel nauwkeurig afstellen. Daarmee worden betere motorprestaties verkregen, wordt verspilling van benzine voorkomen en schonere uitlaatgassen mogelijk gemaakt. De COLORTUNE testbougie past op de meeste auto’s. Sommige motoren zijn voorzien van taps toelopende bougieschroefdraad. Ook daarop past de COLORTUNE testbougie direct en zonder adapters wanneer u de dikke koperen ring gebruikt die bij de set wordt meegeleverd. Zo is dus geen taps toelopende adapter nodig.

Wordt standaard geleverd met een duidelijke handleiding in het Engels.
ADVERTEERDER:
Naam: Vocor Tools
Tel: 0345574138
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4888418/ko


PRIJSSTELLING

De genoemde prijzen zijn inclusief btw, af ons bedrijf te Geldermalsen.

 

SHOWROOM/AFHALEN

U kunt dit product en vele andere gereedschappen, materialen en machines naast op onze website, bekijken in onze showroom. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 - 15.00 uur. U kunt bij ons pinnen!

 

POSTORDERSERVICE

Verzenden doen wij graag voor u, na vooruitbetaling. Bestel via onze website, u vindt dan direct de verzendkosten en alle benodigde informatie voor de betaling.

 

NOG HEEL VEEL MEER

Kijk ook bij onze andere advertenties en op onze website voor nog heel veel meer speciale producten, gereedschappen en machines voor de professional en de hobbyist.

 

ONS ADRES

VOCOR TOOLS B.V.

RIJNSTRAAT 51C,

4191 CK GELDERMALSEN

(vlak aan de A15 en A2 in het centrum van Nederland)

Telefoon 0345-574138

Deel deze advertentie met:
|
Kopen en verkopen kan hier