Rustol C.I.P 0,5 liter

prijs
€ 21,30
datum plaatsing
27-08-16
conditie
nieuw
adverteerder
Vocor Tools
type
aangeboden
adverteert sinds
04-10-2012
plaatsnaam
Geldermalsen
telefoon
0345574138
gezien
10 x
snelcode info
7177180

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Auto onderdelen en diversen > Overige auto onderdelen en diversen

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Levertijd (in dagen): 1

OMSCHRIJVING:

RUSTOL C.I.P.
Roestwerende primer voor extreme omstandigheden
Roestwerende primer, overschilderbaar met nagenoeg alle typen 1k- en 2k-verf: polyurethaan, epoxy, chloorrubber, autolak, etc. Ideaal voor moeilijke omgevingsituaties (roestnevel, zeewaardige omstandigheden, etc). Bestendig tot +175°C. Aanbrengen op nieuw of zwaar verroeste oppervlakken.
EIGENSCHAPPEN: Universele grondlaag overschilderbaar met alle soorten verfsystemen, lost niet op en garandeert een goede hechting van de volgende lagen. Duurzame werking door indringing en passivering van de ondergrond; perfecte isolatie van het gezonde metaal, uitzonderlijke hechting. Versterkte bescherming dankzij actieve pigmenten en perfecte filmeigenschappen. Eenvoudig in gebruik, de ondergrond moet niet vooraf gezandstraald worden. Geschikt voor nieuwe of verroeste ondergronden binnen en buiten. Bestand tot + 175 °C.
GEBRUIK: RUSTOL-C.I.P. (Corrosion Inhibitor Primer) wordt aanbevolen voor toepassingen in moeilijke omstandigheden: maritiem of tropisch klimaat, corrosieve dampen, bescherming van autos, materiaal van openbare werken en ballasttanks van boten. Rustol -CI.P. zorgt voor een doeltreffende bescherming. RUSTOL-C.I.P. is bij uitstek geschikt als primer voor tweecomponentensystemen of verven met een hoog solventgehalte (urethaan, epoxy, chloorrubber, autolakken ...).
VERWERKINGSADVIES: Voor en tijdens het gebruik goed roeren om het gezakte pigment weer in de verf te mengen. Niet verdunnen. Op verroeste oppervlakken eerst met een staalborstel de meeste roest, losse walshuid of loszittende oude verflagen verwijderen. Er mag nog een lichte roestaanslag op het oppervlak aanwezig zijn. Oppervlakken die aan chemicaliën (zouten, zuren of basen ...) zijn blootgesteld, eerst grondig afspoelen met water of afstomen. In meer specifieke moeilijke gevallen, de geschikte solventen gebruiken. Voor het aanbrengen moet het oppervlak perfect droog en vrij van vetvlekken zijn.
ONS ADVIES Op mechanisch ontroeste oppervlakken (d.m.v. zandstralen) is het niet noodzakelijk om RUSTOL-C.I.P. onmiddellijk aan te brengen. Een lichte roestaanslag heeft geen nadelige invloed op de werking van het product.
Dekvermogen: 15m2/liter Verwerking: Kwast, roller, verfspuit Verwerkingstemperatuur: +5°C à +30°C Droogtijd: 6 uur Overschilderbaar na 72 uur. Reiniging materiaal: Terpentine.ADVERTEERDER:
Naam: Vocor Tools
Tel: 0345574138
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5003086/ko


PRIJSSTELLING

De genoemde prijzen zijn inclusief btw, af ons bedrijf te Geldermalsen.

 

SHOWROOM/AFHALEN

U kunt dit product en vele andere gereedschappen, materialen en machines naast op onze website, bekijken in onze showroom. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 - 15.00 uur. U kunt bij ons pinnen!

 

POSTORDERSERVICE

Verzenden doen wij graag voor u, na vooruitbetaling. Bestel via onze website, u vindt dan direct de verzendkosten en alle benodigde informatie voor de betaling.

 

NOG HEEL VEEL MEER

Kijk ook bij onze andere advertenties en op onze website voor nog heel veel meer speciale producten, gereedschappen en machines voor de professional en de hobbyist.

 

ONS ADRES

VOCOR TOOLS B.V.

RIJNSTRAAT 51C,

4191 CK GELDERMALSEN

(vlak aan de A15 en A2 in het centrum van Nederland)

Telefoon 0345-574138

Deel deze advertentie met:
|
Kopen en verkopen kan hier