Ervaren Operator Vaccinproductie (Farma / MLO)

Balans LaboratoriumVoor de productieafdeling van onze opdrachtgever in de provincie Utrecht zijn wij op zoek naar ervaren operators in de farmaceutische industrie. Onze opdrachtgever richt zich op onderzoek en ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van innovatieve veterinaire producten.

Binnen deze functie heb je de volgende taken:
-Tijdig en zelfstandig uitvoeren van specifieke (aseptische) productie handelingen conform procedures en GMP richtlijnen tbv antigeen- en FPU productie; 
-Alle werkzaamheden worden uitgevoerd in een cleanroom;

De handelingen zijn:
-Verwerken van eieren, opstarten en doorkweken van cellijnen en/of primaire celcultures in rolflessen, berekeningen en celtellingen, oogsten van rolflessen, werken met de fermentor, opwerken antigeen (dmv concentratie, inactivatie, sonificatie), verwerking van antigeen tot FPU mbv een afvullijn, invriezen en opslaan van product en overige ondersteunende processen zoals Environmental monitoring.

Overige taken:
-Het nemen van QC monsters en het verzorgen van overdracht naar andere (interne) afdelingen; 
-Het tijdig administreren en op- en afboeken van materialen in SAP; 
-Het voorbereiden en opruimen op de cleanroom.Functie-eisen


Een geschikte Operator Vaccinproductie (Farma / MLO) voldoet aan de volgende eisen:
-Een afgeronde MLO opleiding, bij voorkeur richting microbiologie, biotechnologie of biochemie;
-Minstens 2 jaar werkervaring, bij voorkeur in het produceren van vaccins in een GMP omgeving, of vergelijkbare farmaceutische werkomgeving;
-Ervaring met fermentatie, celkweek en aseptisch afvullen is een pré;
-Praktisch, accuraat, teamplayer, gedreven en communicatief vaardig.Arbeidsvoorwaarden

Sollicitatieprocedure


Wil jij bijdragen aan een gezondere wereld? Wij bieden jou een interessante en uitdagende functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf. Bij gebleken geschiktheid treed je via Balans in dienst bij deze opdrachtgever. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding.

Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen, neem dan contact op met Patrick de Haan via 088 - 890 08 39 of – Klik op de solliciteer-button om te solliciteren –.

Ben jij een laborant of analist op (k)MLO, MLO, HLO of WO niveau of heb je een levensmiddelenopleiding (MAS, HAS of WO) afgerond en ben je op zoek naar een leuke baan? Balans Laboratorium heeft vele functies open staan voor laboranten, analisten, productontwikkelaars en kwaliteitsmedewerkers. Kijk op onze website en schrijf je in! Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures, nieuws uit de branche of andere leuke wetenswaardigheden? Volg ons dan op Twitter: @BalansLab en/of wordt lid van onze LinkedIn-groep Balans Laboratorium.


Locatie: Utrecht

Salaris indicatie: 1750-2500

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15706129/balans-laboratorium-ervaren-operator-vaccinproductie-farma-mlo-utrecht
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Balans Laboratorium
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 22-08-2018
  • Plaatsnaam De Bilt
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21570271

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.