Orderpicker

Adecco AchterhoekKerst en Oud en Nieuw! Dat betekent feest. Dat betekent gezelligheid. Maar ook de Top 2000! Jij als muziekliefhebber bent straks een week lang aan de radio gekluisterd om al die juweeltjes van een plaatjes voorbij te horen komen. Heb je er na een week nog niet genoeg van? Dat komt goed uit. Wij zoeken orderpickers die zich dagelijks bezig willen gaan houden met het verzamelen van bladmuziek en het verzendklaar maken hiervan in het magazijn van onze opdrachtgever!

In dit magazijn worden orders gepickt aan de hand van een voicepicking systeem. Je krijgt een headsetje op en aan de hand van duidelijke instructies loop jij je route door het magazijn. Laat jij zien dat je (veel) meer in je mars hebt dan zal dit ook snel worden geconstateerd en zijn er vele mogelijkheden om meer verantwoordelijkheden te krijgen.

Onze opdrachtgever is enorm flexibel. Door voorkeur gaat uit naar fulltimers, maar ook parttimers zijn van harte welkom. In overleg kun jij op de voor jouw best passende dagen werken. Goed om te weten is wel dat onze opdrachtgever op maandag en dinsdag altijd de meeste drukte heeft, en dat het daarom ook prettig is dat je op die beide dagen beschikbaar bent.


Functie-eisen


Soortgelijke werkervaring is een pre. Beschik jij over een hef- en/of reachtruckcertificaat dan heb je alvast een 1-0 voorsprong te pakken. Je werkt in de dagdienst (8:00 - 16:30) en het betreft een baan voor langere tijd. De echte toppers kunnen zelfs een contract verdienen!
Een specifieke opleiding is niet vereist. Affiniteit met muziek en/of een achtergrond in het logistieke is zeer wenselijk.

Wat kun jij van Adecco verwachten?
Het bruto uurloon is conform de cao van de organisatie
25 vakantiedagen op jaarbasis (bij fulltime dienstverband)
8% vakantietoeslag
Iedere woensdag je salaris gestort
Na 26 gewerkte weken via Adecco ga je deelnemen aan ons pensioenfonds

Geïnteresseerd? Klik dan snel op de sollicitatiebutton! Eerst meer info? Bel naar onze vestiging via 0513-468880 of stuur een e-mail naar – Klik op de solliciteer-button om te solliciteren –!
ArbeidsvoorwaardenLocatie: Nijehaske

Salaris indicatie:

Uur: 0-8, 8-16, 16-24

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705934/adecco-achterhoek-orderpicker-nijehaske
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Adecco Achterhoek
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam De Friese Meren
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21570420

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.