Pelletkachel BAKK50 €1395,00 en goedgekeurd voor subsidie

prijs
€ 1.395
datum plaatsing
03-06-17
conditie
nieuw
adverteerder
Peter Bakker
type
aangeboden
adverteert sinds
16-01-2016
plaatsnaam
De Friese Meren
telefoon
n.v.t.
gezien
7 x
snelcode info
6693051

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Vanaf nu verkrijgbaar : En vanaf vandaag officieel goedgekeurd voor de subsidie teruggaaf. Pelletkachel BAKK 50. Gemiddeld vermogen 8 KW.

1395,00 euro inclusief Btw. Subsidie is 500,00 euro dus kost deze schitterende Pelletkachel u na subsidieaftrek : 895,00 euro.

- subsidie
- Inclusief afstandsbediening
- vuurvaste bekleding verbrandingsruimte
- gietijzeren branderbak
- Levertijd: vraag onze voorraad

Door verdergaande efficiency is de kachel met CE en TÜV keurmerk al voorbereid op de strengere normen die in Europees verband gelden met ingang van 1 januari 2018 (Europese norm onder EN 14785). Per 1 januari vallen onze kachels onder de subsidie regeling. Deze kachel voldoet aan alle eisen de de overheid hiervoor heeft gesteld. U kunt na aankoop direct de subsidie aanvragen.

Sfeer en besparen:
De kachel werkt sfeerverhogend en bespaart op zowel energiekosten als CO2-uitstoot. Het geeft een heerlijk groot vuur en stoken met houtpellets is 40 tot 60% goedkoper dan stoken of verwarmen met andere brandstoffen (bijv. aardgas; stookolie; elektra)! In twee tot drie jaar is de houtpelletkachel terugverdiend en u kunt daarna jaarlijks vele honderden euro’s besparen op uw energierekening.

De houtpelletkachel heeft een groot gebruiksgemak en een goed afleesbaar, gemakkelijk te bedienen display op de bovenzijde. Verder beschikt de pelletkachel over een afstandsbediening en thermostaat.

Schone en veilige verwarming!

Pelletkachels kenmerken zich bovendien met een “gesloten vuur”, waardoor plaatsing in rietgedekte- en houten woningen is toegestaan.pelletkachel BAKK50

Niet onbelangrijk: het gesloten vuur heeft als groot voordeel, dat verwarming en verbranding gescheiden plaats vind. De verwarmde lucht maakt derhalve geen contact met de verbrande lucht. Dus geen uitstoot van rook en rookgassen in de te verwarmen ruimte. Ook is de kachel voorzien van een veiligheidssysteem, dit voorkomt o.a. dat CO2 of rook/ rookgassen in uw ruimte terecht komen.

Temperatuurregeling: de kachel is voorzien van een thermostaat, uw woning blijft op de temperatuur die u wenst.
Ook leveren wij daar rvs rookgasafvoerbuizen en hulpstukken/dubbelwandige geveldoorvoer. Vraag ons naar de complete prijzen. Ook installatie van de Pelletkachel BAKK 50 is door ons mogelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Binnenkort ook meerdere types en op cv leverbaar

Deel deze advertentie met:
|