Buyer Trader – Assistant Food Multinational

Careerfactory

Als Assistant Buyer / Trader werk je samen in een team dat bestaat uit collega’s van verschillende nationaliteiten. Je onderhoudt voortdurend contact met zowel leveranciers, klanten als het management over de gehele wereld. Dit betekent een grote verantwoordelijkheid! De werkzaamheden zijn dan ook divers. Je analyseert verkoopcijfers en overige marktgegevens, met als doel een goed, accuraat advies te kunnen geven voor bijvoorbeeld assortimentswijzigingen. Je ondersteunt de ervaren Traders bij de onderhandelingen met leveranciers en klanten. De afdeling inkoopadministratie biedt administratieve ondersteuning aan het commercieel proces. Focus ligt dus op commercie. Als Buyer Trader werk je metname vanuit het kantoor. Onder andere de dynamiek van de Inkoop van versproducten, de groei van de organisatie, de miljoenen verantwoordelijkheid van de Trader met wie je samenwerkt, de continue veranderingen in de markt waarop je inspeelt en de collega’s met verschillende nationaliteiten, maken deze functie een pittige rol waar je jezelf internationaal kan bewijzen.

 
Functie-eisen
Je wilt je graag bewijzen in dé internationale Trader Buyer functie, binnen een multinational. Jouw Engels is uitstekend! Je hebt HBO werk- en denkniveau, verkregen door ruime ervaring in een soortelijke commerciële rol (FMCG / Food); assistent category manager, inkoper, assistant - trader, buyer. Sleutelwoorden zijn: groot doorzettings- en zelfstartend vermogen, commercieel, communicatief vaardig, analytisch sterk, betrokken, in staat om snel te schakelen en prioriteiten te stellen, overtuigingskracht en bent leer- & nieuwsgierig. Ook belangrijk is dat je iemand bent waarop je echt kunt bouwen!

Procedure: Telefonisch kunnen er helaas geen toelichtingen verstrekt worden. Eventuele vragen kunnen per email gesteld worden.
Arbeidsvoorwaarden
De korte lijnen, teamspirit en passie behorend bij een kleine organisatie en de uitstekende faciliteiten en groeimogelijkheden van een Multinational, vind je terug in deze werkomgeving.  Je werkt samen met de beste Buyer en Trader professionals. De bedrijfscultuur laat zich omschrijven als gedreven, veeleisend en ambitieus., maar zeker ook no nonsens. Door de verschillende nationaliteiten die in het team werkzaam zijn, wordt er een bijzondere cultuur gecreëerd, waarbij collega’s elkaar respecteren. Politiek wordt niet gespeeld. Iedereen is nuchter en communiceert direct. Naast de secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een halve dag per week vrij) wordt er een passend salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding, geboden.

 


Locatie: Delft

Salaris indicatie: 1750-2500

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15706238/careerfactory-buyer-trader-assistant-food-multinational-delft
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Careerfactory
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-03-2018
  • Plaatsnaam Delft
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 3 x
  • Snelcode info 21570169

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.