Vakkracht Activiteitenbegeleider \'Club Gegein\'

Ipse de Bruggen

Ben je op zoek naar een leuke, zelfstandige begeleidersfunctie A voor een paar uurtjes op zaterdagmiddag? Dan is deze functie wat voor jou!

Wie zijn wij
Afdeling Vrije Tijd & Advies Nootdorp organiseert activiteiten en clubs voor volwassenen met een verstandelijke of meervoudige beperking. De clubs vinden plaats op landgoed Craeyenburch in Nootdorp en op de locatie Paardenmarkt in Delft. Twee keer per jaar hebben cliënten de mogelijkheid zich op te geven voor een club. Daarnaast worden er onder andere in het weekend gezellige activiteiten georganiseerd. Voor Club Gegein in Delft zijn wij op zoek naar een vakkracht. Club Gegein wordt gehouden op de Paardenmarkt in Delft elke zaterdagmiddag van 14.00-16.00 (behalve in de schoolvakanties).

Voor meer informatie over de locatie klik hier.

Jouw baan
Je zorgt samen met vrijwilligers dat cliënten die zich voor de club hebben opgegeven een gezellige, ontspannen middag hebben. De activiteiten die worden aangeboden zijn: kleuren, zingen, muziek luisteren en gezellig met elkaar praten en koffie drinken. Het bedenken en voorbereiden van nieuwe, leuke activiteiten hoort ook bij je coördinerende functie.

Jouw profiel

-Je hebt affiniteit met de doelgroep; voornamelijk ouderen met een verstandelijke of meervoudige beperking.
-Bent beschikbaar op zaterdagmiddag van 13.30 tot 16.30 op de Paardenmarkt in Delft.
-Buiten de clubtijden heb je de gelegenheid om een uur coördinerende taken te verrichten.
-Bereidheid in te vallen bij clubs of activiteiten in Nootdorp en Delft is een pré.
-Je hebt een zorgachtergrond of studerend (MBO of HBO).
-Bent enthousiast en initiatiefrijk.
-Je vindt het leuk samen te werken (met de vrijwilligers van de club) en komt met ideeën voor leuke activiteiten die passen bij de club.Wat wij bieden
Het betreft een functie van minimaal 4 uur en maximaal 8 uur per week. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 25; een brutosalaris tussen € 1.676,00 en € 2.413,00 op basis van een 36-urige werkweek.

Je kunt gebruik maken van een fiscaal voordelige regeling voor de aanschaf van een mobiele telefoon, fiets, fitnessabonnement, computer, laptop of tablet. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag voor de uren die onder deze regeling vallen. Ook heb je naast onze ruime verlofregeling de mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.

Verder krijg je:
-Ruime begeleiding bij het inwerken en kennismaken met de groep cliënten.
-Een gezellige groep waar je veel voldoening van je inzet zult ervaren.
-Periodiek vakkrachtenoverleg in Nootdorp met jou collega vakkrachten en coördinator Vrije Tijd.
-1x per jaar een gezellige bijeenkomst met alle vakkrachten en vrijwilligers van afdeling Vrije Tijd.Informatie
Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties, een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

Voor informatie kun je contact opnemen met Yvonne Kortekaas tel: 06-22381799.


Locatie: Delft

Salaris indicatie: 1750-2500

Uur: 8-16

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705834/ipse-de-bruggen-vakkracht-activiteitenbegeleider-club-gegein-delft
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Ipse de Bruggen
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 20-09-2018
  • Plaatsnaam Delft
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 2 x
  • Snelcode info 21570507

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.