Unieke SOS Polsbandjes, veilig bij een dagje uit.

prijs
€ 1,44
datum plaatsing
06-08-11
adverteerder
Lumage.com
type
aangeboden
adverteert sinds
17-08-2011
plaatsnaam
Delft
telefoon
0152141015
gezien
219 x
snelcode info
841058

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Vakantie? Dagje uit of dagje naar het Strand?

SOS-polsbandje van Lumage voor uw kleine : wel zo veilig!
Een angstig visioen van menig kind (?n ouder!): een dagje uit of naar het strand en dan plotseling niet meer weten waar je ouders ook alweer zaten. Lang zoeken hoeft voortaan niet meer, met deze herbruikbare SOS-polsbandjes: kunststoffen polsbandjes met een waterbestendig label waarop de naam van het kind en het mobiele telefoonnummer van de ouder kan worden geschreven.
Handig voor op vakantie, tijdens (school-)dagjes uit of overal waar kleine kinderen zich op een onbewaakt ogenblik uit de voeten kunnen maken.

Ook voor volwassenen: Alleen op Pad?
Ook volwassenen maken graag gebruik van deze bandjes: fanatieke sporters die vaak lange tochten in hun eentje maken of hartpati?nten die er hun gegevens en medicatie op schrijven.

Prijzen
Lagere prijzen bij grotere aantallen.
Prijs ? 1,44 en minder. Voor meer info en/of bestellen bezoekt u nu de site van Lumage of belt u 015 2141015 (elke dag tot 22.00 uur)[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|