Nintendo DS Lite, (Meer dan 40 kleuren leverbaar)

prijs
€ 119,95
datum plaatsing
15-08-12
conditie
gebruikt
adverteerder
Marco Veldman
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Rosmalen
telefoon
0621805396
gezien
38 x
snelcode info
1676665

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Nintendo DS LITE (Nieuw) thans meer dan 37 kleuren leverbaar!!

Prijs:
? 119,95 Incl. verzending
Nieuw in verzegelde doos

Hoe je een game ook bij voorkeur speelt, de Nintendo DS Lite maakt het mogelijk. Dankzij zijn opvallende features, zoals een touchscreen, ingebouwde microfoon en draadloze communicatie, zijn spellen voortaan te besturen via aanraking of stemcommando. Vaak komen de vertrouwde actieknoppen en de D-pad er niet eens meer aan te pas.

Vingerstrelende besturing

De bediening van de Nintendo DS Lite is zeer variabel. Soms worden games enkel bestuurd via de D-pad en actieknoppen. Andere malen komt de ge?ntegreerde microfoon, gepositioneerd tussen de twee beeldschermen, goed van pas om orders letterlijk naar favoriete Nintendo-characters te blaffen. De voornaamste bediening verloopt echter toch vaak via het touchscreen. Het onderste van de twee tft-schermen is aanrakingsgevoelig, wat betekent dat de gamer met de bijgeleverde stylus direct op de monitor kan tikken of wrijven om bewegingen in spellen te maken.

Communicatie over WiFi

Elke Nintendo DS Lite is, net als de originele DS, uitgerust met het gratis softwareprogramma PictoChat. Met dit programma wisselen gamers razendsnel draadloos persoonlijke tekstboodschappen of zelfs tekeningen uit naar andere DS-bezitters tot op een afstand van dertig meter. Ook gezamenlijk spelen verloopt vlotjes over WiFi. Willen jullie bijvoorbeeld graag met z'n allen gamen over een dergelijke system link? De draadloze communicatiefunctie maakt het mogelijk om met een hele groep spelers gebruik te maken van slechts ??n enkele cartridge, dankzij de handige wireless DS Download-optie.

De Nintendo DS Lite is afgewerkt met twee stereoluidsprekers en een ingang voor eventuele oordopjes. Plug hier een 3,5mm-hoofdtelefoon in en geniet volop van weergaloos stereogeluid zonder de omgeving lastig te vallen. Verder beschikt de compacte handheld over twee cartridge slots, ??n voor Nintendo DS- en ??n voor Game Boy Advance-spellen. Dit laatste betekent dat de Nintendo DS Lite ook bedoeld is om GBA-games mee te spelen.

U kunt . kiezen uit de volgende kleuren/uitvoeringen:

Wit
Zwart
Geel
Rood
Roze
Zilvergrijs
Lichtblauw
Appelgroen
Rood "Mario"
Metallic Roze
Oranje "Naruto"
Zwart "Pokemon"
Grijs "Guitar Hero"
Geel "Dragonballz"
Metallic roze " Nintendogs"
Two tone Zwart/Diepblauw
Two tone Zwart/Cobaltblauw
Two tone Zwart Crimson Red
Goud Metallic met Zelda logo (Limited)
Two tone Zwart Crimson Red " Dragon" (Limited)

Er zijn echter ook uitvoeringen leverbaar die hier nog niet bij staan. Mailt of belt u ons met uw wensen of vragen...

LET OP: Wegens een zeer grote en wisselende variatie op vraag en aanbod, leveren wij uitsluitend op bestelling. Op dit product is de normale fabrieksgarantie van toepassing.

De DS Lite heeft een levertijd van 4-6 dagen en wordt netjes in verzegelde verpakking bij u thuis afgeleverd zonder verdere kosten. De verzendkosten zitten dus bij de prijs inbegrepen.


Voor meer meer informatie of bestellen:

[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|