Legend Compact Align Stick / oefenstick


De Legend trainingssticks helpen u om de verschillende slagen in uw golfspel te verbeteren. Zowel voor de training van afslag, fairwaystrokes of putten zijn deze sticks een goed hulpmiddel.


Legend Compact Align Stick / oefenstick - 219496
Het lijkt zo eenvoudig maar deze Legend trainingsstokken of allignmentsticks zijn een hulpmiddel bij veel van uw golfoefeningen, zoals:

De incorrecte heupinzet
De heupinzet bij golfers. Dit gebeurt meestal wanneer een speler met het bovenlichaam zwaait tijdens de backswing wat resulteert in het inzetten van het bovenlichaam in plaats van het onderlichaam. Tour Sticks kunnen helpen met dit probleem als u de eerste stick parallel aan de doellijn legt met de tweede stok rechtop in de grond aan de buitenkant van de linkerhiel (voor de rechtshandige) golfer. Het doel is om hierbij te voelen dat uw linkerknie en heup eerst de staande stick raken als de club de downswing begint.

Polsstabiliteit bij chippen
Chipoefening met allignmentsticks. Bij deze chipoefening plaats u een trainingsstok in uw hand en een deel van de shaft. Het doel van deze oefening is om chip en pitchshots te slaan zonder dat uw polsen buigen. Indien correct uitgevoerd, zult u in staat zijn om slagen te maken raken zonder de stick op uw lichaam te voelen. Echter als uw polsen buigen, zal de stok tegen het uw zijde of heup komen om u te laten weten dat u slaat zonder stevige polsen.

Putoefening
Oefenstokken bij puttraining. Bij deze oefening voor het recht raken van uw putslag worden de oefenstokken parallel aan de doellijn gelegd. Een stok wordt ongeveer 5 centimeter aan de buitenkant van de bal geplaatst (de afstand is uiteraard afhankelijk van de breedte van uw putter). De andere op een comfortabele afstand van de bal voor de juiste uitlijning van de voeten, het lichaam en de ogen boven de bal. De juiste slag wordt bereikt door het maken van de stabiele putbeweging (klepelslag) waarbij de putter niet de stick raakt en de bal parallel aan de stokken rolt.


Dit zijn slechts een 3-tal voorbeelden van de vele oefeningen die met deze sticks gedaan kunnen worden. Aarzel dus niet langer en bestel deze Legend Compact Alignment stick online bij Spaendonck Sport!
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8719033332195
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Legend
 ● SKU (eigen artikel code): LE0000099


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 14,95
  • Datum plaatsing 02-09-20
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Spaendoncksport
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 27-02-2020
  • Plaatsnaam 's-Hertogenbosch
  • Telefoon 073-623 0 888
  • Bekeken 1 x
  • Snelcode info 23298562
Bezorgservice