FootJoy Fury heren golfschoen (grijs)


De Footjoy Fury golfschoen is van binnen naar buiten ontworpen en dankzij de TruFit technologie nog zachter en stabieler. Met Comfort als uitgangspunt begonnen de ontwerpers met de binnenkant, terwijl normaal gesproken de zool het startpunt is. Er mocht natuurlijk niet worden ingeleverd op prestaties. Dat is ook aardig gelukt, want qua stabiliteit zit deze golfschoen tussen de Pro SL en Tour S in.FootJoy Fury heren golfschoen (grijs)

De Footjoy Fury golfschoen is van binnen naar buiten ontworpen en dankzij de TruFit technologie nog zachter en stabieler. Met Comfort als uitgangspunt begonnen de ontwerpers met de binnenkant, terwijl normaal gesproken de zool het startpunt is. Er mocht natuurlijk niet worden ingeleverd op prestaties. Dat is ook aardig gelukt, want qua stabiliteit zit deze golfschoen tussen de Pro SL en Tour S in. Een combinatie van verschillende technologieën zorgt voor de beste ervaring ronde na ronde. Meerdere tourpro's gingen er dan ook direct mee de baan in. 

De voordelen van de Footjoy Fury heren ogolfschoen:


 ● De middenvoet van de Footjoy Fury wordt omsloten door de Inner Fit Sleeve (een soort sok), die niet alleen zorgt voor een zacht gevoel maar ook voorkomt dat de tong opzij kan schuiven.
 ● Het voetbed bestaat uit schuim met twee lagen. De eerste laag vormt zich naar je voet en verbetert hiermee de pasvorm, terwijl de tweede zijn vorm behoudt en dempend werkt.
 ● Het bovenwerk bestaat voor tweederde uit leer van het Engelse Pittards en voor eenderde uit stof. Het krijgt zijn structuur door de op bruggen geïnspireerde FlexGrid MLC Cage: een serie kunststof 'kabels' tussen de veters en de zool, die je wreef omsluiten en extra stabiliteit en zijwaartse steun bieden.
 ● De zachte middenzool heeft meer volume dan bij de populaire Pro SL. Ook is hij flexibeler in de voorvoet, terwijl hij aan de zijkanten juist steviger is om de stabiliteit te bevorderen.
 ● Een TPU buitenzool. Ook deze bestaat uit een zachte en een harde laag om op alle ondergronden maximale grip te bieden. Hij biedt een solide, stijf platform dat je tijdens de hele swing stabiel houdt.
 ● Op verzoek van de tourspelers zitten er vier spikes in de hiel en ze zijn breed uitgewaaierd om zoveel mogelijk grip te bieden. De Dynamic Low Profile Pulsar spikes zijn flexibel, wat lopen comfortabeler maakt en de green ontziet als je hurkt om een putt te lezen.
 ● Een membraam maakt de Fury gegarandeerd een jaar waterdicht. Hij is verkrijgbaar in blauw, zwart en wit, in medium of breed model.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Footjoy
 ● SKU (eigen artikel code): 51102


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 199
  • Datum plaatsing 30-08-20
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Spaendoncksport
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 27-02-2020
  • Plaatsnaam 's-Hertogenbosch
  • Telefoon 073-623 0 888
  • Bekeken 4 x
  • Snelcode info 23298672
Bezorgservice