Bijbaan geneeskundestudent Friesland regio Leeuwarden

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
09-05-13
adverteerder
medischevacature.nl
type
aangeboden
adverteert sinds
24-05-2013
plaatsnaam
's-Hertogenbosch
telefoon
n.v.t.
gezien
64 x
snelcode info
2422305

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Samenvatting
BKV heeft per direct enkele vacatures (bijbanen) binnen de gehandicaptenzorg. Ben je geneeskundestudent met ervaring met verpleegtechnische handelingen en wil je in een flexpool in Friesland werken? Neem dan contact op met BKV!?

Land/Provincie
Nederland / Friesland?

Organisatie
De organisatie helpt mensen met een beperking in Friesland h?n leven te leiden. Of het nu gaat om wonen, werk en dagbesteding of leren, om 24-uurszorg of enkele uren begeleiding per week: de zorg en ondersteuning die de organisatie biedt, past bij de vraag en de individuele mogelijkheden. De organisatie is er voor kinderen (en hun gezin), volwassenen en ouderen met een beperking.?

Functie omschrijving
Als geneeskundestudent in de functie van begeleider werk je met mensen die ernstig meervoudige beperkingen hebben. Je werkt afwisselend overdag, 's avonds en in de weekenden. Je geeft zorg en begeleiding volgens het individuele ondersteuningsplan.. Vanuit de flexpool verleen je op diverse locaties in Beetsterzwaag op flexibele basis begeleiding, ondersteuning en zorg aan cli?nten met een verstandelijke beperking. Naast deze verstandelijke beperking kan er ook sprake zijn van ernstige motorische beperkingen en/of ernstige zintuiglijke beperking.?
?

Taken
Als begeleider help je de cli?nten die hulp nodig hebben bij het wassen, aankleden, lopen, eten en drinken maar ook bij de invulling van hun dagelijkse leven.
?

Functie eisen
Om voor de functie van begeleider in aanmerking te komen ben je vierde-, vijfde- of zesdejaars geneeskundestudent. Je hebt voldoende ervaring met het werken en de begeleiding en verzorging van mensen met een ernstig meervoudige beperking en het is van belang dat je ervaring hebt met de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en stevig in je schoenen staat. Ervaring met tilliften is een pre. De organistie zoekt geneeskundestudenten die al ervaring hebben met verpleegtechnische handelingen (vanuit een eerdere bijbaan of verpleegstage).
?

Uren per week
32?

Duur
Het betreft dienstverbanden van gemiddeld 0 tot 32 uur per week, op basis van een 0-uren overeenkomst, voor bepaalde tijd (zes tot twaalf maanden).?
?

Functieniveau
overig?

Arbeidsvoorwaarden
De rechtspositie en inschaling zijn conform de cao Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 30. Een doorstroom vanuit de flexpool naar een vaste locatie binnen de regio behoort tot de mogelijkheden.
?

Datum
07-05-2013?

Vacature nummer
14627DD?

Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: medischevacature.nl
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0504128

Deel deze advertentie met:
|