zin in een volslanke kennismaking?

prijs
gratis
datum plaatsing
23-06-17
adverteerder
jopie
type
aangeboden
adverteert sinds
07-11-2013
plaatsnaam
Rosmalen
telefoon
n.v.t.
gezien
22 x
snelcode info
2972976

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving


extrapondjemeer is een kennismaking site voor alle maatjes meer singles.En voor singles die hiervan houden.
Voor wie

De datingsite voor volslanke, gezette mensen. En voor mensen die hier op vallen. Kortom dé datingsite voor een maatje meer.

Waarom

Het valt op dat gezette, stevige volslanke mensen op de meeste datingsites geen of weinig kans krijgen. Of ze durven er zichzelf niet op te zetten. Daarom hebben wij deze datingsite gemaakt. Wij geven graag iedereen een kans op liefde of een leuk contact. Achter iedereen schuilt namelijk een liefdevol, warmhartig en gezellig persoon.

Waar

In Nederland en België.

Op welke manier

Contact hebben kan op verschillende manieren. Je kan berichten versturen, lezen en beantwoorden. Je hebt de mogelijkheid om profielen aan je favorieten toe te voegen, je hebt de beschikking van een chatroom, waarin je met iedereen kan chatten, 1 op 1 met iemand en het is zelfs mogelijk om een webcamchat sessie te starten. Ook is het mogelijk om uitgebreid door de profielen te zoeken en interesses met elkaar te delen. Je hebt de mogelijkheid om foto's van andere te bekijken, fotoalbums te maken en zelfs je eigen muziek en/of grappige filmpjes te delen. Verder heb je de beschikking over hot or not, kan je in oogopslag zien wie er nieuw is en/of online. Kortom wij doen er alles aan om jullie met elkaar in contact te brengen.

Dus ben jij op zoek naar de liefde van je leven of een warme vriendschap of wil je een chat met gelijk gestemde mensen, voel je dan heel welkom op onze site en schrijf je gratis in.

Groetjes JJ Dating.

Deel deze advertentie met:
|