Tip: Ben jij werkloos?

prijs
gratis
datum plaatsing
24-06-17
adverteerder
Koopplein Vacatures
type
aangeboden
adverteert sinds
21-10-2009
plaatsnaam
Loosduinen
telefoon
n.v.t.
gezien
120 x
snelcode info
4800086

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

De afgelopen tijd heb ik met veel werklozen gesproken. Het viel mij op dat ze allemaal werk in de directe omgeving zoeken.

Ik heb zelf een paar tips gegeven en deze wil ik aan een ieder kenbaar maken.

Als je werk zoekt, ga dan altijd kijken op Koopplein.nl deze site heeft per gemeente c.q. regio de vacatures verzameld. Bv. Op www.koopplein.nl/denhaag staan alle vacatures die door bedrijven uit Den Haag worden aangeboden ! Voor andere gemeenten ga dan naar een andere woonplaats.

Hoe kan je opvallen, zodat de bedrijven jouw gaan zien.

1. Plaats een leuk verhaal op Facebook, denk aan een CV, laat wel je gegevens, zoals adres, geboortedatum eruit. Voor je eigen veiligheid.

2. Twitter een bericht
of punt

3, de mooiste:
Ga naar Koopplein.nl en plaats in je eigen gemeente (bv www.koopplein.nl/denhaag) een oproep voor werk. Elk type/soort werk een aparte oproep. De advertentie plaats je in de rubriek Personeel & Opleiding in de onderliggende rubriek aangeboden werk.

Doordat jij dat doet, worden in Den Haag de oproepen tot werk naar duizenden mensen getwitterd en ook plaats ik de oproep dan op Facebook Vacatures in Den Haag. Jij komt dan goed in zicht

Let wel JIJ kan ook gevonden worden, JIJ onderscheidt je hierdoor !

Veel succes met het zoeken naar een baan. wil een ieder op de hoogte brengen dat het mogelijk is om alle vacatures die op Koopplein Den Haag worden geplaatst direct via Twitter of Facebook te ontvangen.

Heeft u Facebook, ga dan Vacatures Den Haag volgen !

Trouwens Koopplein Den Haag kan op Facebook ook nog volgers gebruiken.

Heeft u twitter, voeg u toe aan Vacatures070.

Deel deze advertentie met:
|