Adverteren Den Haag

 

/files/24132/24131777

Wim van den Heuvel

Telefoon: 06-30029760

E-mail: denhaag@koopplein.nl 

 

 

 

 

 

De beste deals maak je op Koopplein Den Haag

Wil je werken aan je naamsbekendheid, een groter bereik of gewoon meer omzet?

Dan ben je hier aan het juiste adres.

De bezoekers van Koopplein Den Haag hebben een koopintentie. 

Ze zijn op zoek naar koopjes of interessante aanbiedingen. 

Kortom, de perfecte omgeving voor je om je product of dienst onder de aandacht te brengen.

Ben je Retailer, MKB-er of ZZP-er in Den Haag? Dan vertellen we je hier graag meer over.

 

/files/24126/24125080

 

Opvallende advertenties

Alle soorten kaderadvertenties op Koopplein.nl vallen op. De advertenties staan in het midden van de content. Bij de meeste betaal je daar 3x het normale tarief voor! Door in de juiste (sub)rubriek te adverteren, adverteer je op Koopplein.nl binnen je eigen branche en hiermee precies in het interesse gebied van de bezoekers. Waar vind je een adevertentieplaats met een hogere attentiewaarde?

 

Koopintentie

Bezoekers van Koopplein.nl hebben een koopintentie. Zij bevinden zich aan het einde van de verkoopcyclus en staan open voor een goed aanbod of idee. Dat maakt je advertentie efficienter dan in eem medium dat vooral op informatieverstrekking is gericht. Kortom: een perfecte omgeving om je product of dienst onder de aandacht te brengen van potentiële klanten.

 

Verhoog de ranking van je eigen website

Er zijn op het ogenblik meer dan 6.000.000 .nl-domeinnamen geregistreerd. Koopplein.nl heeft hierin een stevige notering bij de rankingsite Alexa.com. Ook staat Koopplein.nl hierin gewaardeerd als een snelle website. Wanneer je bij Koopplein.nl adverteert, wordt je gratis (door)gelinkt en verhoog je hiermee je positie van je eigen website bij de internet zoekmachines, waaronder Google.

 

Advertentiemogelijkheden

/files/24163/24162686

Tegels (Voor Massa, Breed en Diep bereik)

Op een opvallende plaats in de rubriek(en) van je keuze worden Tegels van 250x250 pixels tussen de particulieren content getoond. Alle Tegels worden random weergegeven in de populaire rubriek "Laatste Advertenties"

Voorbeelden:

/files/24164/24163008

 

XL Tegels (Val extra op met een grotere XL Tegel)

Iedere rubriek kent slechts 2 XL tegels welke altijd direct onder de laatste rubriekadvertenties worden getoond. Met deze forse XL Tegel van 300x250 pixels kun je zowel heel breed als heel diep adverteren. Je ben dan in de rubriek erg dominant aanwezig. De keuze is aan de klant!

Voorbeelden:

/files/24164/24163011

 

Banner (Breed of Diep adverteren) 

Je advertentie midden tussen de populaire rubrieksadvertenties op een overzichtpagina, dat heb je met een banner. Een zeer opvallende manier van promotie van je product of dienst. Gratis link brengt potentiële klanten direct naar je website of bedrijfspagina op Koopplein.nl. Het desktopformaat is maar liefst 970x90 pixels. En, voor hetzelfde geld word je banner in het populaire formaat van 320x100 pixels op de mobiel getoond.

Voorbeeld desktop:

/files/24164/24163023

 

Topbanners (altijd op de eerste positie!)

Voor een topbanner geldt hetzelfde als een 'gewone" Banner, zoals hierboven beschreven. Met dit verschil dat deze altijd bovenaan de pagina wordt weergegeven in de "Uitgelicht Rubrieken" Dit zijn: Homepage, Plein Toppers, Gratis aangeboden, Lenen Ruilen & Lets en Facebookkoopjes. Hiervan zijn maar een paar posities beschikbaar.

 

Rubrieksadvertenties (met gratis doorplaatsing naar Facebook)

De rubrieksadvertenties hebben standaard een lichtgroene achtergrond en onderscheiden zich op deze wijze subtiel van de gratis particuliere content. Tegen een kleine meerprijs is een opvallende gele achtergrond mogelijk.

Alle rubrieksadvertenties worden gratis en automatisch doorgeplaatst op het lokale Facebook account "Koopplein Koopjes Den Haag" en op Koopplein Nederland. Koopplein Nederland geeft een totaaloverzicht van alle advertenties verspreid over maar liefst 254 Kooppleinen. Zo adverteer je lokaal en landelijk in een handeling.

 

Seo Bedrijfspagina

Op lokaal niveau kan een bedrijfspagina worden aangemaakt welke heel goed wordt gewaardeerd door de zoekmachines zoals Google. Veelal zal jouw pagina na enkele weken op (een van) de eerste pagina's van de zoekmachine te zien zijn. Laat je uitgebreid informeren met betrekking tot deze unieke mogelijkheid.

 

API

Voor bedrijven met een eigen website met een groot aanbod hebben wij een tool om jou werk en tijd te besparen. Na het implementeren van een stukje software worden al je advertenties automatisch geplaatst en actueel gehouden op Koopplein.nl.

Eenvoudig, snel en foutloos. Ideaal voor makelaars, autobedrijven, uitzendbureaus, kringloopwinkels en nog veel meer!

 

Zoekwoorden

Alle advertentiemogelijkheden zijn te voorzien van zoekwoorden (keywords). Wanneer een gebruiker een zoekterm opgeeft, kunnen ook jouw bedrijfsadvertenties worden getoond. Geldt ook voor de bedrijfspagina!

 

Enkele voordelen op een rijtje

 • Adverteren op Koopplein is adverteren op een site die in de top van best bezochte sites van Nederland staat
 • Uw bedrijf binnen geheel Den Haag online goed zichtbaar.
 • Veilig & Vertrouwd
 • Zeer gebruiksvriendelijk
 • Professioneel platform
 • Gratis opmaak van een kaderadvertentie.
 • Groter bereik dan een wijkkrant.
 • Zeer voordelige manier kunt u adverteren.
 • Bovendien is het ook nog eens heel goed voor uw SEO 

 

Even een paar cijfers

 • Maandelijks meer dan 20.000 unieke bezoekers
 • Diversen Twitter accounts met meer dan 40.000 volgers.
 • Meerdere Facebook accounts met ruim 30.000 likes.
 • Nieuwsbrieven naar 5-7.000 Haagse e-mailadressen.
 • Ruim 1.800 Linked-In contacten.

 

De vraag is: Wie wil je bereiken? 

/files/24132/24131777

 

Neem vrijblijvend contact op met Wim van den Heuvel

Bellen is sneller, 06-30029760 

of via de mail denhaag@koopplein.nl

 

 

 

Beschikt je over Google+ wil je dan zo vriendelijk zijn om mij

rechts bovenaan een +1 van Google te geven.

Alvast hartelijk dank. 

 

// Den Haag