Bloemen Den Haag

De Stijlbrigade , een bedrijf dat staat voor creativiteit, diversiteit en kwaliteit!!

Met veel enthousiasme wordt uw opdracht, groot of klein, uitgevoerd. Een opdracht die kan variëren van een boeket van verse bloemen of van hoogwaardige kwaliteit zijde bloemen , of een mooi arrangement voor op uw tafel of dressoir, tot een complete inrichting van een ruimte.

De Stijlbrigade, werkzaam in het bedrijfsleven en in de particuliere sector.

Wij verzorgen Seizoensabonnementen voor de aankleding van uw kantoor of receptie met levende of zijde planten of een mooi zijde stuk. Of wilt u juist een groot arrangement voor in een hal, passend in de kleuren van uw bedrijf. Een seizoensabonnement wordt iedere 3 of 4 maanden gewisseld.

Ook maken wij stijlvolle, bloemrijke relatiegeschenken, wellicht met een toevoeging van iets uit uw bedrijf!

In de particuliere sector kunt u denken aan:

Stijlvol Bloemwerk; eigentijds of klassiek, zowel van verse of zijde materialen,  op maat, naar uw persoonlijke wensen .

Het maken en leverenvan Planten arrangementen, indien gewenst  persoonlijk advies bij u thuis;                           

U kunt gebruik maken van Seizoensabonnementen met bijvoorbeeld hout en zijde materialen. Deze worden iedere 3 of 4 maanden gewisseld waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke voorkeur.

Het maken van eigentijds of juist klassiek Bruidswerk en samenhangende arrangementen. Denk aan een bloemrijke omlijsting / aankleding van het feest

Onze speciale aandacht voor Rouwstukken, niet een standaard arrangement uit een boekje maar geheel naar uw eigen wens.

Woonadvies, uw woonkamer bekeken door de ogen van iemand die professioneel met stijlen omgaat en werkt. Een uitdaging voor mij om zoveel mogelijk gebruik te maken van uw bestaande meubels, maar wellicht met net die aanvulling die uw kamer dan dat evenwicht geeft waardoor de sfeer en uitstraling ontstaat waar u naar zoekt.

Kom eens langs tijdens de Stijldagen, ieder seizoen staan de deuren van de Stijlkamer voor u open. Een weekend lang inspiratie opdoen  onder het genot van thee of koffie. Op deze dagen kunt u zien en beleven waar de Stijlbrigade voor staat.

De Stijlbrigade, redenen genoeg om de uitdaging eens aan te gaan.

// Den Haag