Gratis Online adverteren

Wim van den Heuvel

vraagwim@totaallokaalzichtbaar.nl

Beste collega-ondernemer,

Het zijn op het ogenblik moeilijke tijden voor bijna alle ondernemers. Zeker als je kijkt naar de winkelbezoekers. De omzet zal achter blijven en arbeidsverkorting wordt voor werknemers aangevraagd.

Wij willen jou als lokale ondernemer in Den Haag graag helpen in deze moeilijke tijden, zonder enige kosten! (Géén addertjes).


Wat hebben wij jou te bieden?

Wij beschikken met Koopplein.nl Den Haag over een digitaal platform voor online aan- en verkoop in de Den Haag met tienduizenden bezoekers per maand. Koopplein.nl is een lokale online marktplaats voor nieuwe en gebruikte artikelen, maar ook voor het aanbieden van diensten.
Omdat (winkel)bezoeken flink terug zijn gelopen, bieden wij jou gratis advertenties op onze website om je producten en/of diensten online aan te bieden bij onze lokale websitebezoekers, waarna men deze bij jullie in de winkel kan afhalen of waarna je de bestelde producten zelf kunt (laten) bezorgen.


Onze BUURT

Wij bieden je dit geheel kosteloos aan, voor een periode van 3 maanden, zonder verdere verplichtingen of kosten. Je kan meedoen tot 1 juni 2020.


Wat krijg je van ons?

We hebben een mooi pakket voor je samengesteld, dat bestaat uit:
- Een bundel van maximaal 100 zakelijke rubrieksadvertenties 
- Een eigen inlog op onze website om zelf je eigen artikelen (in rubrieksadvertenties) te plaatsen en te beheren
- Keuze van plaatsing uit een groot aantal rubrieken
- Gratis weergave van jouw rubrieksadvertentie in onze rubriek “laatste advertenties”
- 3 maanden kosteloos gebruik, stopt vanzelf, zonder verdere verplichtingen en zonder kosten
- Een aparte profielpagina met al jouw producten (kun je indien gewenst rechtstreeks linken naar je klanten via sociale media)
- Logovermelding met link naar jouw eigen profielpagina op Koopplein, weergegeven op onze verzamelpagina van deelnemende bedrijven.
- Indien gewenst kun je per artikel een weblink plaatsen naar je eigen webshop (als je die hebt)
- Uiteraard zorgen wij voor nog extra promotie van onze website via sociale media om nog meer bezoekers te trekken, die dan ook jouw producten zien.


Samen de crisis door in de regio!

Wij hebben het platform én de bezoekers, dus waarom dit in deze tijden niet delen?! Wij zouden het fijn vinden dat, wanneer je gebruik maakt van ons aanbod, je hierover ook even wat plaatst op jouw sociale mediakanalen, zodat dit samen tot een succes kunnen maken.


Interesse of meer informatie?

Interesse in het aanbod of wil je meer informatie neem dan contact op met Wim van den Heuvel van Koopplein Den Haag via vraagwim@totaallokaalzichtbaar.nl

Speciale mailbox voor aangemaakt, zodat er snel gehandeld kan worden, want wij willen jou helpen!!!!

 

// Den Haag