Marktplaats Den Haag

Koopplein Den Haag bestaat sinds 1 november 2011 en is de plek om gratis te adverteren.

Ons groen-gele hart verbind ons. Wij hebben geconstateerd dat er veel behoefte is om vanuit je eigen huis spullen te verkopen. We zijn allemaal nieuwsgierig wat er allemaal in de kelders, schuren, zolders, garages van een ander ligt wat wij kunnen gebruiken. Zijn er nog verborgen schatten? Maar vooral uw oude spullen zijn geld waard!

Tweedehands fietsennieuwe kleding en schoenen (te klein of te groot gekocht), vacatures, te veel om op te noemen. Maar de belangrijkste insteek van de meeste gebruikers: “het is zonde om weg te gooien, misschien maak ik er een ander blij mee!” 

De werkwijze van Koopplein Den Haag is dus niet anders dan het aanbieden van een platform dat veel groter is dan de eigen familie-, vrienden- en bekendenkring. Wij vergroten uw ‘netwerk’ tot heel Den Haag.

In onze rubriek ‘Laatste Advertenties’ komen alle vers geplaatste advertenties binnen, ongesorteerd, alleen op volgorde van plaatsing. Op deze pagina zijn dus de ‘koopjes’ te halen, je moet er wel snel bij zijn. De meest populaire advertenties vind je in de rubriek ‘Plein Toppers’. Hier staan de meest bekeken advertenties van de laatste drie dagen.

Wat zijn nu de belangrijkste redenen om via Koopplein Den Haag te kopen en te verkopen?

  • als particulier plaats je gratis en ongelimiteerd;
  • je kunt je advertentie gratis omhoog plaatsen;
  • via Koopplein Den Haag vindt nauwelijks of geen oplichting plaats. Je kent in de meeste gevallen diegene met wie je handelt. Je hoeft niets op te sturen, je hoeft geen geld over te maken, je stapt op de fiets, bekijkt het aangeboden artikel, je betaalt en neemt het direct mee;
  • Koopplein Den Haag is overzichtelijk;
  • bevordert het hergebruik van goederen, zelfs in je eigen gemeente;
  • je advertentie wordt gratis doorgeplaatst naar Koopplein Nederland;
    vind je een artikel niet op Den Haag, dan kun je met één klik ook kijken bij onze ‘buren’, Koopplein Rijswijk, Koopplein Westland of een ander aangrenzend Koopplein.
// Den Haag