Netwerkontbijt Den Haag

 Aanmelden stuur een mail!

Mail: wim.van.den.heuvel@bni-denhaag.nl

Tel: 0630029760 

/files/31027/31026533

Het beste zakelijk netwerk van Den Haag!

Veel ondernemers zijn momenteel erg druk en werken vooral in hun bedrijf. Maar werken aan je bedrijf is juist ook in tijden van drukte van groot belang voor de continuïteit van je onderneming. Het aanbod van klanten en werk kan immers variëren. Jouw relatienetwerk kan daarom ook nooit groot genoeg zijn.

BNI Triathlon biedt jou de mogelijkheid om structureel te werken aan je bedrijf. Zonder dat dit ten koste gaat van de volle planning van jouw werkdag!

Elke vrijdagochtend organiseren wij een netwerkontbijt voor startende en gevestigde ondernemers bij Brasserie Golf Ockenburgh in Den Haag. Je ontmoet interessante ondernemers uit verschillende branches én je krijgt de mogelijkheid om jouw bedrijf te presenteren. 

Maar dat is niet alles. Bij BNI helpen ondernemers elkaar onder het motto: Geven loont. Onze ondernemers bouwen aan duurzame relaties met elkaar op basis van wederzijds vertrouwen. Als dit bereikt is, stellen wij onze relatienetwerken voor elkaar open en bevelen wij elkaar graag aan bij onze relaties. Dit maakt het mogelijk om heel gericht te vragen om een warme introductie bij bedrijven die in jouw doelgroep zitten. Van potentiële klanten tot strategische partners. Zo creëren wij interessante zakelijke kansen voor elkaar en helpen wij elkaar succesvoller te ondernemen.

Kortom, een heel effectieve manier van netwerken gericht op verbetering van de continuïteit en de groei van jouw onderneming. 

Wil je een bijeenkomst van BNI Triathlon bijwonen? 

/files/31027/31026520

 

Wil je meer weten? Lees dan verder!

/files/31026/31025952

/files/31030/31029705

 Elke vrijdag van 6.45 tot 8.30 uur!

Brasserie Golf Ockenburgh

Wijndaelerweg 125

  2554 CA  Den Haag

 

Ons motto: Geven loont

Bij BNI helpen ondernemers elkaar onder het motto: Geven loont. Onze ondernemers bouwen aan duurzame relaties met elkaar op basis van wederzijds vertrouwen. Als dit bereikt is, stellen wij onze relatienetwerken voor elkaar open en bevelen wij elkaar graag aan bij onze relaties. Dit maakt het mogelijk om heel gericht te vragen om een warme introductie bij bedrijven die in jouw doelgroep zitten. Van potentiële klanten tot strategische partners. Zo creëren wij interessante zakelijke kansen voor elkaar en helpen wij elkaar succesvoller te ondernemen.

Daarnaast is er veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van jou als ondernemer. Zo kun je bijvoorbeeld sparren over jouw ondernemersvraagstukken met de andere ondernemers. Maar BNI biedt ook diverse trainingen en workshops aan, die bijdragen aan verbetering van jouw (ondernemers)vaardigheden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een training presentatietechnieken of een workshop aanbevelingen. Deze trainingen en workshops worden door ervaren specialisten gegeven en kun je naar eigen behoefte volgen, tegen een gereduceerd tarief van slechts € 16,00 per persoon.

 

Wim van den Heuvel

/files/31026/31025934

Wim van den Heuvel is de vaste begeleider van BNI Triathlon. Wim is zelf eigenaar van Koopplein Den Haag en Totaal Lokaal Zichtbaar (website per 1 september). Hij beschikt over een groot zakelijk netwerk in deze regio, dat hij graag voor jou openstelt. In 2016 is Wim uitgeroepen tot beste netwerker in onze BNI regio!

 

Het netwerkontbijt

/files/31030/31029706

De bijeenkomsten vinden plaats van 06:45 tot 08:30 uur, onder het genot van een heerlijk ontbijt. Onze deuren zijn al open vanaf 06:30 uur, zodat je ook voorafgaand aan de bijeenkomst kennis kunt maken met de andere ondernemers. We hanteren een vaste agenda. Zo zorgen wij ervoor dat de bijeenkomst soepel verloopt en we altijd op tijd klaar zijn. Na 08:30 uur begint voor veel ondernemers de werkdag en bepaal je zelf hoe lang je nog wilt blijven netwerken. 

Onze bijeenkomsten zijn bedoeld om ondernemers kennis te laten maken met onze effectieve manier van netwerken op basis van aanbevelingenmarketing. We geven je veel informatie, maar zullen vooral ook toelichten hoe we in de praktijk effectief netwerken. Zo kan jij zelf inschatten of BNI past bij jouw bedrijfsstrategie.  

 

Groot bereik: van lokaal tot internationaal

/files/31026/31025933

Bij BNI ontmoet je verschillende lokaal gevestigde ondernemers. Deze ondernemers zijn echter lang niet altijd lokaal actief. Onze ondernemers werken lokaal, regionaal, landelijk of zelfs internationaal. En zij stellen hun relatienetwerk graag voor anderen open. Ons bereik zit dan ook niet alleen in de ondernemers aan tafel, maar de kracht zit vooral in de omvang van het netwerk achter al deze ondernemers. Zo bieden we elkaar toegang tot duizenden contacten. 

Wij zijn onderdeel van de grootste netwerkorganisatie ter wereld, met meer dan 250.000 leden over de hele wereld. Doe jij internationaal zaken? Of ambieer jij dat? Ook daarmee kunnen wij jou goed helpen! Wij zijn dus een actieve en ondernemende netwerkorganisatie, zoals je kunt zien.

 

Waarom een vaste netwerkorganisatie?

De mogelijkheden die BNI als netwerkorganisatie jouw te bieden heeft:

 • Elke week aan je bedrijf werken i.p.v. alleen in je bedrijf actief te zijn
 • Wekelijks je bedrijf presenteren aan een groep ondernemers
 • Het aanscherpen van je businessstrategie
 • Werken aan je competenties
 • Je relatienetwerk uitbreiden met betrouwbare ondernemers
 • Zaken doen met betrouwbare ondernemers
 • Samenwerken met betrouwbare ondernemers
 • Ervaringen delen en sparren over ondernemersvraagstukken
 • Inspireren, motiveren en creatieve ideeën uitwisselen
 • Publiciteit genereren als (totale) netwerkgroep

 

Durf te vragen!

/files/31027/31026020

Onthoud: bij BNI is niets te gek om te vragen! Een praktijkvoorbeeld van Wim van den Heuvel: “Ik heb meegemaakt dat iemand om een ingang bij Mark Rutte vroeg. Deze persoon is daadwerkelijk in contact gekomen met Mark Rutte, omdat de personal trainer van Mark Rutte bij de bijeenkomst aanwezig bleek te zijn, toen de vraag gesteld werd. Vervolgens zei iemand anders in de zaal met een knipoog: ja leuk, maar ik wil wel in contact komen met president Obama. Naast hem zat een bloemist en die zei: ik heb het personeel van president Obama een half jaar geleden nog training bloemschikken op de Europese manier gegeven. Ik kan het dus wel voor je regelen!...Zo blijkt dat geen enkele vraag bij BNI te gek is.”

 

Algemene informatie

 • We hebben ruimte voor maximaal 25 personen, dus meld je op tijd aan want vol = vol
 • De kosten voor zaalhuur en ontbijt bedragen € 16,00 per keer, uitsluitend contant, zijn nog bezig voor PIN.
 • Neem voldoende visitekaartjes mee!
 • Bereid een korte bedrijfspitch voor, als het even kan inclusief een concrete hulpvraag

Wil je een bijeenkomst van BNI Triathlon bijwonen? 

/files/31027/31026520

// Den Haag