badkamer en douchehulpmiddelen koopplein.nl

prijs
zie omschrijving
datum plaatsing
03-07-17
conditie
nieuw
adverteerder
Roskam
type
aangeboden
adverteert sinds
31-12-2012
plaatsnaam
Den Helder
telefoon
0223-616212
gezien
469 x
snelcode info
2065852

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

www.comfortenwelzijn.nl

Badkamer- en douchehulpmiddelen van kwaliteit

Om de dagelijkse activiteiten in de badkamer een stuk makkelijker te maken, bieden diverse hulpmiddelen de oplossing. In deze categorie vindt u kwaliteitsproducten van erkende merken als Linido, Swift, Beauty en Able2. Deze betrouwbare producten kunnen bovendien goed tegen vocht en staan vooral bekend om hun buitengewone duurzaamheid. Zo weet u zeker dat u de badkamer hulpmiddelen goed én lang kunt gebruiken.

Veiligheid staat voorop!

Er is een uiteenlopend assortiment verkrijgbaar met hulpmiddelen, die u een handje helpen in de douche en in bad. Deze producten bieden u de juiste ondersteuning en het gewenste comfort, zodat u zichzelf met een veilig gevoel kunt wassen.

Hieronder vindt u een overzicht van praktische hulpmiddelen, die te gebruiken zijn onder de douche, in bad en voor beide.

Douchen met een gerust hart

Plaats een handige douchekruk in grote én kleine doucheruimtes.

douchekruk-met-opstaande-handvaten
•Ervaar het comfort en de stevigheid van de douchestoel Swift Meyra

douchestoel-etac-swift
•De Clean douche- / toiletstoel is comfortabel, veilig en gemakkelijk in gebruik. Mede hierdoor is deze douche- / toiletstoel de afgelopen jaren uitgegroeid tot een succesnummer en meerdere malen onderscheiden, met (inter)nationale prijzen. Eén van de grootste gemakken die de Clean u en uw (eventuele) verzorger biedt is de optimale toegankelijkheid voor intieme verzorging, dit doordat de achterzijde van de stoel geheel open is. Verder biedt de douche- / toiletstoel u het nodige comfort, dankzij de zijdelings, wegzwenkbare armsteunen en de in hoogte verstelbare voetensteun. Tevens is de voetensteun onder de stoel te schuiven.De zeer wendbare Clean douche- / toiletstoel heeft geen lasnaden of openingen. Hierdoor is de kans op corrosie minimaal.

Met een zeker gevoel in bad
•Stap probleemloos in en uit bad met de badplank, ook handig om tijdens het douchen op te zitten.

Marsdiepstraat 399
1784 AH Den Helder
Tel 0223 - 616 212
Fax 0223 - 684 771
E-mail ;info@comfortenwelzijn.nl

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag t/m vrijdag: 09.30-17.30 uur
zaterdag: 09.30-16.30 uur
's avonds op afspraak

Gebruikte artikelen - Winkelen op afspraak - Thuisbezorging - Zelfstandig thuis wonen - Inloopspreekuur Ergotherapie Noord Holland - Advies aan huis - Uitleen en Verhuur - Rollator spreekuur - Spreekuur Visio - Beter Horen - Beter Zien - Medela onderdelen - Veiligheidsartikelen - Zindelijkheid - Kraamartikelen -

Deel deze advertentie met:
|