Ouderenwinkel Den Helder,Hollands Kroon 0223-616212

www.ouderenwinkel.nl/denhelder

Even voorstellen

Op 14 september 2009 zijn de deuren van Ouderenwinkel.nl Den Helder geopend.

Als eerste filiaal in Noord Holland wil ik, Marcel Kossen, samen met mijn vrouw Karen Kossen-Bakker aan de Marsdiepstraat 403 een ‘life-style’ leverancier voor ouderen (55+), gehandicapten, slechtzienden en ouderenorganisaties binnen de regio Kop van Noord Holland zijn. Beiden beschikken wij, met onze 23 jaar werkervaring in de gezondheidszorg, over veel deskundigheid en hechten wij grote waarde aan persoonlijke aandacht voor de klant en willen wij hierbij een uitstekende snelle service leveren.

In de fris ogende en toegankelijke winkel met voldoende parkeergelegenheid voor de deur, wordt een breed assortiment producten tegen een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding aangeboden worden.

De producten variëren van gezondheidsproducten tot producten in de hobby- en vrijetijdssfeer. Alle producten van het assortiment hebben als overeenkomst dat zij het dagelijkse leven van de oudere mens kunnen vergemakkelijken. Hierdoor wordt het bijvoorbeeld mogelijk om (langer) zelfstandig te kunnen blijven wonen. Voorbeelden van aangeboden producten zijn; seniorentelefoons, zit- en rugkussens, loepen, klokken, spelletjes voor slechtzienden, rollators. scootmobielen, wandelstokken, wandbeugels, douchestoelen, trapliften, seniorenbedden, bloeddrukmeters, seniorencomputers en huishoudelijke hulpmiddelen.
Het kwalitatief goede assortiment, waarvan alle producten uit voorraad leverbaar zijn en anders een zeer korte leveringstijd hebben, wordt regelmatig uitgebreid door het toevoegen van nieuwe producten. Zo kunt u bij ons ook terecht voor allerlei verschillende hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking en is Ouderenwinkel Den Helder is ook een officieel gecertificeerde Doge dealer.

De winkel bij u thuis
Kunt u niet naar onze winkel komen en wilt u toch graag geïnformeerd worden over bijvoorbeeld een sta-opstoel, scootmobiel of rollator? Dan komt de winkel bij u thuis.

Bel ons op: 0223 616212 of mail uw wensen naar

denhelder@ouderenwinkel.nl. We nemen direct contact met u op. Geheel vrijblijvend en kosteloos.

Agenda

Als extra service houdt de Ouderenwinkel.nl Den Helder regelmatig presentaties, demonstraties en informatiedagen. Deze presentaties en demonstraties kunnen naar behoefte en op locatie en/of in de winkel worden gegeven. Houd onze website goed in de gaten voor diverse speciale dagen!

Aanmeetdag met voetdeskundige

Voor mensen met voet en/of gewrichtsklachten organiseert Ouderenwinkel Den Helder in samenwerking met een voetdeskundige van Fusselastic gratis aanmeetdagen. Aanmeten is gratis maar u dient hiervoor wel een afspraak te maken.

Rollatorspreekuur

Op elke 4e donderdag van de maand van 10.00 uur tot 12.00 uur is er bij Ouderenwinkel Den Helder een rollator inloopspreekuur. Iedereen uit de omstreken van Den Helder en Schagen is van harte welkom. Tijdens het rollatorspreekuur kunt u uw hulpmiddel gratis na laten kijken en aan laten passen, zodat u weer prettig op pad kunt.
.


Nieuwsbrief

Geef uw e-mail adres op en ontvang onze nieuwsbrief

Ouderenwinkel Den Helder


Marsdiepstraat 399
1784 AH Den Helder
Tel 0223 - 616 212
Fax 0223 - 684 771
E-mail denhelder@ouderenwinkel.nl

AGB-code 76-087459

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag t/m vrijdag: 09.30-17.30 uur
zaterdag: 09.30-16.30 uur
's avonds op afspraak
.

www.deouderenwinkel.nl/denhelder
  • Prijs zie omschrijving
  • Datum plaatsing 31-12-17
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Roskam
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 31-12-2012
  • Plaatsnaam Den Helder
  • Telefoon 0223-616212
  • Gezien 414 x
  • Snelcode info 2065864

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Bezorgservice